Viata

Adrian Streinu Cercel mare om, mare caracter! Primul senator vaccinat SARS-COV-2

“Madam” Streinu Cercel, mare medic și cercetător român cu afinități de ***** politică, membru al unor prestigioase instituții dar și profesor universitar la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, la finalul săptămânii trecute a făcut un gest de mare omenie senator fiind, în funcție, a beneficiat ca un șarlatan de vaccinarea SARS-COV-2 de care beneficiază cadrele medicale care lucrează în linia I.

De ce spun șarlatan?

Adrian Streinu Cercel a tras de funcția medicală, ca director de instituție să fim serioși nici nu era în linia I că doar ține de administrație nu de intervenție medicală, ca să își facă “madam” vaccin SARS-COV-2 de la Pfizer BioNTech. Senatorul Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat, în etapa celor care lucrează în linia I!

Astăzi 28 decembrie 2020, senatorul Streinu Cercel a demisionat din funcția medicală, fiindcă îl obligă constituția, deh era incompatibilitate de funcții dar era și când și-a făcut primul rapel din vaccin.

Acțiunea lui Adrian Streinu Cercel, de a se vaccina contra COVID19, este cel puțin imorală! Firește în contextul actual, când dânsul este senator iar acum se vaccinează doar cei care lucrează în linia I.

Îi tremurau pantalonii pe sub halatul alb de medic, domnului senator Streinu Cercel? Era stresat că nu mai poate ajuta poporul din funcția de înalt demnitar dacă se îmbolnăvește?

Ok, să zicem că a făcut prima doză din cele două de vaccin oarecum poate să o justifice, deși că moralitate este mult discutabil, dar cum își va face domnul senator Streinu Cercel cea de-a doua doză de vaccin SARS-COV-2 Pfizer BioNTech fiindcă va fi incompatibil cu programul de administrare actual. Program de vaccinare etapizat, care nu se va schimba în doar două săptămâni pentru a acoperi lipsa de moralitate profesională a domnului senator!

Felicitări domnului senator, că de acum încolo el face legea la propriu și la figurat! Felicitări organelor abilitate ale statului care nu s-au autosesizat!

Tagged ,

11 thoughts on “Adrian Streinu Cercel mare om, mare caracter! Primul senator vaccinat SARS-COV-2

    1. Ser fiziologic :)) efectul placebo cică este cel mai puternic tratament cu efecte pozitive care a existat vreodată, iarăși deznădejdea inducerea de stări/ psihoze alterează cel mai rapid calitatea vieții individului.

     1. Nu vrea sa dau curs la teorii ale conspitatiei ca nu e cazul, insa nu pot sa nu am MARI semne de intrebare cand vad frenezia cu care transporta si manipuleaza aia cu mainile goale vaccinuri care cica ar trebui sa fie transportate, stocate si manipulate in conditii speciale datorate temperaturi de -70/80 de grade, existand peste tot numeroase fotografii si filmari de propaganda puse chiar de aia de le manipuleaza, in care se pare ca n’au nici cea mai mica problema din punctul asta de vedere. Pai cum e pana la urma, amu pe bune? Iaca un singur exemplu din UK:

      Ieri am avut pe aici o discutie despre lejeritatea mainilor goale cu care bravii nostri soldati ridicau din masina cu pinguini cutia aia cu miraculosul vaccin, ca defapt e in interior containerul ala la -80 de grade. Ok, ok, in care container, in asta?🥴cc @i0n1ca pic.twitter.com/R3rV9aiJo7— ice4you (@ingerisidemoni) December 29, 2020

      https://platform.twitter.com/widgets.js

 1. Doamne, bine că suntem datori cu o moarte în viața. :)) El a tras de funcția medicală și că sa ii mai vina niște bănuți. Că de, nu strică. Asta e noul PSD, cu care se laudă Ciolacul :))

  1. Teoretic nu murea de foame că avea acoperire. In Romania ca în multe alte state nu ești plătit în avans…deci primești când pleci din poziție pe care o ocupi lichidarea pe luna care ai terminat-o plus luna curenta depinde in ce zi a lunii te afli. oricum ar fi nu cred că nu avea ce manca, a durat perioada de “preaviz” când și-a instruit interimatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *