Viata

Accident

Era ieri sa fac accident cu masina…
Se face ca plecam de la semafor de pe banda intai, singura care merge inainte si la dreapta, sensul meu de mers era inainte.
Avand in vedere ca toate masinile se ingramadeau pe prima banda, semnalizez stanga sa ma incadrez pe banda stanga. Banda a doua avea rosu si pentru mers la stanga…exista si un refugiu cu linie de tramvai, dar indicatorul rutier obliga masinile sa ocoleasca refugiul doar prin dreapta.

Omul meu vine cu viteza pe linia de tramvai, si era sa intre in mine, am reactionat rapid cand l-am vazut cu coada ochiului in oglinda stanga si am redresat masina spre dreapta cat aveam loc si am redus viteza. Daca el intra in portiera mea cine a produs defapt accidentul, ca i-am zis de dulce i-am dat vreo 3 claxoane si i-as fi zis daca era vara si avea geamul jos si cu ce a gresit.

Noroc ca sunt atent la natafleti in trafic.

5 thoughts on “Accident

  1. Ma gandesc de acum sa imi iau neaparat un suport pentru telefon si sa filmez cu el, daca e ceva de pus fac public, daca nu sterg filmarea… in cei 20 de gb cred ca pot inregistra cele 80 de minunte pe care le parcurg in fiecare zi cu masina.

   1. Eu am incercat la inceput cu aparatul foto. Nu se merita…
    Camerele incep de la 150lei si filmeaza cat de cat ok, adica intelegi ce se intampla si deastea.
    Si ascunzi cablul de alimentare si uiti de ea, cand ai nevoie de filmare scoti cardul si aia e. dar cat crezi ca o sa te tina bateria la telefon?

  1. un suport de parbriz pentru folosirea telefonului ca GPS, numai sa aiba o fanta ceva sa nu obtureze camera telefonului, o sa caut ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.