Viata

A venit iarna fiindca a nins si la mine

De aseara am inceput sa vad pe facebook…”Ninge :-X” la mine nu ningea. Nu mai spun ca saptamana trecuta am primit un sms de la Cluj care ma anunta acelasi lucru, peste tot prin online lumea era satula de iarna si de zapada iar eu nu vazusem anul asta nici macar un fulg.

Eram invidios!
Fiindca iarna e anotimpul meu favorit si se lasa atat asteptata… dar din fericire a venit si la mine. Aseara pe la ora 24:00-01:00 tot campusul a iesit afara sa se bucure de zapada, fiecare cum a stiut mai bine(eu n-am iesit fiindca ma simteam foarte obosit).
Insa am vazut pe geam si am asteptat dimineata… cand m-am trezit am ramas uimit, cata zapada se asternuse pe jos, pe acoperisurile caselor ori pe masini.

Sentimentul a fost senzational, desi eram in oras nu avusese nimeni cine sa faca carare asa ca toata lumea, inclusiv eu, mergea ca un sir de pinguini pe urma temerarilor care se incumetasera sa iasa din casa mai devreme ca noi.

Cand m-am intors de la facultate un coleg de camera facuse pe pervaz un mic om de zapada, pe care l-a si imortalizat.

Tagged , , , ,

3 thoughts on “A venit iarna fiindca a nins si la mine

  1. Foarte reusit omuletul vostru, am vazut si eu unul azi, ceva mai mare, aproape de casa, in fata unui magazin.
    Eu fac parte din categoria celor care deja s-au saturat de iarna. Luni dimineata cand am plecat spre munca am pasit cu incredere intr-o balta imensa de pe strada din fata blocului si apa rece ca gheata mi-a patruns pana in suflet… Nu mai zic de viscolul ce mi-a taiat efectiv obrazul, marti dupa serviciu, tot in drum spre casa. Nici nu vedeam in jurul meu, ninsoarea imi intra in ochii pe care trebuia sa-i tin inchisi, am stat jumatate de ora apoi sa astept masina intr-un ger groaznic.
    Hehe, bucuriile zapezii. 😀 Bunicii nostri aveau o vorba pe care abia acum o inteleg: “maica, sa trecem noi si de iarna asta…”

  2. Si mie imi place foarte mult sa ninga, deacea este iarna, sa ne bucuram de zapada si de frigul de afara pentru a ne incalzi odata ajunsi in casa :X

Leave a Reply

Your email address will not be published.