Viata

A treia zi de Black Friday

Nu am cumpărat nimic de BF.

Vrăjeală mai mare nu am văzut. Adică, chiar nu-și dau seama că suntem capabili să urmărim prețurile?

Am exemple clare și chiar cu dovezi că unii n-au umblat la preț de luni de zile și pub -x la sută și tot felul logouri gen Black Friday.

Am vazut duminică un spatiu de stocare 4 Tb la Flanco cu 299 de ron. Dar stoc epuizat.

M-am enervat și mi-am luat niste cărți, tot duminică…nu știu cât de reduse dar am căutat cele mai mici preturi din piața online.

Zici că nu am mai văzut cărți, 7 dintr-o “lovitură”.

Tagged ,

7 thoughts on “A treia zi de Black Friday

    1. Am câteva luni bune, asta daca voi reuși să am un ritm susținut. Am avut și ani, din păcate, când nu m-am atins.

  1. Ești un fericit dacă ai timp de citit, nu am mai reușit să citesc beletristică de mai bine de 10 ani. La un moment dat chiar mi-am cumpărat ochelari de citit, în speranța că voi pune mâna pe o carte înainte de culcare, dar n-a fost să fie, am renunțat la idee după ce am adormit cu cartea în mână de câteva ori …

  2. Eu de exemplu am prins o periuță de dinți de la Philips la preț bun, pe care o urmăream de mult timp. Dar am avut și produse la favorite care erau mai scumpe decât acum 3 luni, cum ar fi mâncarea de câine pe care au scumpit-o progresiv…

    Noi putem urmări prețurile… dar eu am văzut la mulți oameni că au o presiune pe ei de black friday – să nu se epuizeze stocul. Văd o ofertă care pare bună și pac comandă, chiar dacă de fapt n-aveau nevoie de produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.