Viata

A treia zi de Black Friday

Nu am cumpărat nimic de BF.

Vrăjeală mai mare nu am văzut. Adică, chiar nu-și dau seama că suntem capabili să urmărim prețurile?

Am exemple clare și chiar cu dovezi că unii n-au umblat la preț de luni de zile și pub -x la sută și tot felul logouri gen Black Friday.

Am vazut duminică un spatiu de stocare 4 Tb la Flanco cu 299 de ron. Dar stoc epuizat.

M-am enervat și mi-am luat niste cărți, tot duminică…nu știu cât de reduse dar am căutat cele mai mici preturi din piața online.

Zici că nu am mai văzut cărți, 7 dintr-o “lovitură”.

Tagged ,

11 thoughts on “A treia zi de Black Friday

  1. Am câteva luni bune, asta daca voi reuși să am un ritm susținut. Am avut și ani, din păcate, când nu m-am atins.

 1. Ești un fericit dacă ai timp de citit, nu am mai reușit să citesc beletristică de mai bine de 10 ani. La un moment dat chiar mi-am cumpărat ochelari de citit, în speranța că voi pune mâna pe o carte înainte de culcare, dar n-a fost să fie, am renunțat la idee după ce am adormit cu cartea în mână de câteva ori …

  1. Prezinte diversele activități mi-am creat niste…ferestre. Cel mai mult și mai bine citesc când călătoresc. La început pare greu, dar daca mergi cu metroul, autobuzul, avionul o oră ai un spor bun, îți zic din experiență

 2. Eu de exemplu am prins o periuță de dinți de la Philips la preț bun, pe care o urmăream de mult timp. Dar am avut și produse la favorite care erau mai scumpe decât acum 3 luni, cum ar fi mâncarea de câine pe care au scumpit-o progresiv…

  Noi putem urmări prețurile… dar eu am văzut la mulți oameni că au o presiune pe ei de black friday – să nu se epuizeze stocul. Văd o ofertă care pare bună și pac comandă, chiar dacă de fapt n-aveau nevoie de produs.

  1. Simt că am o disciplină adecvată…nu prea cumpăr instinctiv. Firește, nu funcționează absolut de fiecare data…mai iau rateuri. Dar în general, merge mai bine decât observ la alții.

 3. Felicitari pentru ca ai gasit cele mai bune oferte la preturi cu mult mai mici. Asemenea actiuni arata ca stii sa faci economii si eviti sa te imbogatesti brusc. Ai luat decizii inteligente si acest lucru merita apreciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.