Viata

2022 a treia încercare!

Doar ce am văzut un tweet dar de Alin, referitor la 2022 și mi-am amintit și de problema noastră legată de anul cu pricina.

Am mutat nunta pentru a doua oară. Practic trebuia să facem nunta în toamna anului trecut, dar nu s-a putut. Am mutat data la începutul anului acesta…dar perspectivele actuale nu sunt încă prielnice unui astfel de eveniment.

Astfel am mutat nunta similar datei de anul trecut dar în anul 2022.

Am găsit înțelegere din partea tuturor stakeholder-ilor.

Din fericirea am reușit să facem cununia religioasă anul trecut, pe data când era programată. Simplu, cu familia și câțiva prieteni, fără petrecere. Așa a fost să fie, noi să fim sănătoși!

Tagged , ,

5 thoughts on “2022 a treia încercare!

  1. Sa fie cu noroc! Asa am mutat si noi, tot la anul, sper sa fie si singura mutare.

    Eu nu am avut noroc cu localul, a fost o mare bataie de cap pentru a pica la o intelegere, iar ei nu erau deloc deschisi pentru a muta. Asa ca am pierdut un avans si am luat-o de la capat cu cautarea unui local.

    1. Pai anul trecut legal puteam sa cer banii înapoi fiindcă era interzis legal sa organizeze…în perioada în care doream. Și ne-au rugat ei da amânăm, iar anul asta nu pot să susțin angajamentul…nu cred că ar participa chiar daca ar fi legal prea multa lume la evenimente cu un număr generos de invitați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.