Viata

In 2014…

2014 – 10% loaded
-a inceput binisor.
-are mai multe semnificatii pentru mine.
-este un an care ma preseaza.
-este un an de tranzitie pentru mine.
-simt ca va fi unul bun, daca va decurge pe o linie ascendenta.
-ramane totusi o necunoscuta…lucru care ma nelinisteste.

8 thoughts on “In 2014…

  1. Va fi un an bun dacă tu faci să fie bun. Ce cu tot atâtea temeri? Ești bun la ce ești bun și știi asta. Acțiune în urma unui plan/obiectiv și așa vei scrie despre succes tura viitoare.

    1. ma straduiesc sa imi ating obiectivele, dar mai sunt si alti factori mai sunt si alte activitati care nu intra in viziunea obiectivelor principale. E drept ca ma concentrez pe ceea ce conteaza in mod expres, pentru mine gandindu-ma la viitor dar sunt si unele precum bloggingul care simt ca au de pierdut. Am idei, insa nu cred ca mai stiu sa le pun in practica.

  2. Nu conteaza daca esti la inceput de an, sau la sfarsit. Tu iti gestionezi activitatile, cariera si viata personala. Cu cat este gestionata mai corect, cu atat esti mai implinit.

    1. In viata nu poti sa programezi totul, exista anumite lucruri care nu se pot prevedea iar altele care nu trebuie prevazute :D… fericirea se datoreaza unor mici suprize placute. Daca planuiesti totul nu stiu daca te mai bucuri la fel cand stii si esti pregatit sa vina acel ceva.

  3. pai bine ma si cu stiinta exacta ce facem? pai va fi unul bun ori ba? mai sunt 10 luni din an si inca mergem pe pareri? maine poimaine e revelionul :))))

    1. Care stiinta domnule? Astrologie? sau la ce te referi…trebuie sa studiem pentru a vedea ce zic astrele, dar daca m-as baza pe asta mi-as “f*t* viata” =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.