Viata

2014 a trecut, 2015 a inceput

A trecut un an foarte interesant, un an dinamic in viata mea, o perioada a schimbarilor.
Ma bucur ca a trecut cu bine, am realizat aproape tot ce mi-am propus sau chiar mai mult in anumite cazuri.
2014 a fost un an al implinirilor, chiar daca pe blog nu s-a simtit o evolutie ci din contra a fost o etapa de stagnare si poate chiar de regres.
Oricum ar fi pentru mine a reprezentat un castig, o etapa de dobandire a obiectivelor de mult stabilite, o implinire personala si profesionala.
Dar stati, viata nu se termina aici…ea evolueaza si eu vreau sa continuu sa ma dezvolt in mod pozitiv o data cu ea. 2015 vine pentru a confirma si consolida ceea ce am obtinut, am sa incerc sa actualizez situatia blogului fiindca nici mie nu-mi place evolutia din ultima vreme.
Tot in aceasta perioada voi continua sa acumulez cat mai mult pe plan profesional, aproape un an de zile voi fi implicat intr-un proiect si sa speram ca la un moment dat vor aparea altele pentru continuare, sedimentarea si completarea informatiilor deja dobandite in anii trecuti.

In 2015 simt ca vor mai fi schimbari, ar trebui sa fie, dar tot odata va fi momentul pentru a descoperi si a stabili noi obiective pentru anii ce au sa vina!

La multi ani!

6 thoughts on “2014 a trecut, 2015 a inceput

    1. Sincer nimic concret, doar asa in mare cam ce ar trebui sa fac…dar nu punctual ca in alte dati 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *