Viata

2014 fericit

Anul a inceput incredibil de bine, am o oarecare satisfactie fiindca astazi probabil peste 150 de Oameni si-au sacrificat cateva clipe din viata sa-mi transmita mie o urare de bine.
Nu ma intereseaza neaparat numarul, fiindca am un cont de facebook pentru prietenii si cunoscutii din offline pe care am setat ca data mea de nastere sa nu apara si implicit acestia sa nu primeasca notificare…
Fireste numele meu le-a trezit catorva sentimente, asa ca mi-au urat de bine cu ocazia onomasticii, nu am nici un fel de pretentie de la nimeni…fiindca am avut o data si m-am fript, asa ca suflu si in iaurt acum.

Ideea e ca eu sunt norocosul cu care incepe si se termina anul, fiindca sunt nascut pe 1 ianuarie si port si numele Sfantului sarbatorit astazi…asa ca in teorie sarbatoresc 3 sarbatori intr-o singura zi.

Vorbesc serios, chiar m-au impresionat unele persoane de la care nu ma asteptam sa-mi transmita cate ceva…altele stiu ca au lucruri mai bune de facut asa ca nu-mi bat capul cu probleme din astea. Important este ca cativa oameni, m-au sunat, mi-au trimis sms-uri, mesaje pe chat si chiar au lasat ganduri pe timeline pentru care multumesc si pe aceasta cale!

E lucru mare ca cineva sa-si rupa cateva clipe din viata, care se poate sfarsi in orice secunda daca e sa gandim pesimist si sa se gandeasca la tine si sa mai piarda cateva sa-ti transmita un gand! Eu apreciez acest gest, fiindca timpul poate e cel mai valoros lucur pe care poti sa-l oferi cuiva si trebuie ca fiecare sa inteleaga valoarea acestui fapt.

Am plecat pe 24…

11 thoughts on “2014 fericit

  1. nu am primit multe cadouri dar au fost cu mare incarcatura emotionala si valoroase :D…
   Multumesc frumos pentru urari, inca o data!

 1. Ai plecat pe 24 mai intelept si cu mai multa experienta! 🙂 Te vad cum cresti Pato, si o faci asa frumos!
  La multi ani inca o data cu putina intarziere… am cam procrastinat zilele astea si nu am mai intrat pe bloguri dar..revin in forta ca de obicei 🙂

  1. Multumesc Ana, asta e un reper bun pentru mine…ma bucur ca ma aflu pe calea cea “dreapta” 😀
   Numai bine in noul an iti doresc!

 2. La mulți ani de Anul Nou ! La mulți ani de ziua ta de naștere ! La mulți ani de ziua onomastică, Vasile ! Să fii mereu sănătos și vesel și să ai noroc ! Îmi pare rău că nu ți-am urat chiar pe 1 ianuarie, dar urările de bine nu vin prea târziu niciodată.

  1. Asa este Zina, multumesc frumos…stiu cum e de sarbatori, nicio grija eu apreciez ca te-ai gandit la mine 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.