Viata

2012

>Cred ca este posibila inceperea celui de-Al Treilea Razboi Mondial , s-a creat pretextul perfect !
Prima doamna a Frantei , Carla Bruni , a fost criticata si jignita promt de catre presa iraniana numind-o prostituata, ca reactie la gestul acesteia de a se solidariza cu o femeie din Iran condamnată la moarte pentru adulter .
Astfel ar putea incepe o noua conflagratie la nivel mondial stiindu-se tensiunile din orientul mijlociu . Urmasul lui Napoleon caruia ii si seamana , Nicolas Sarkozy ar putea sa apere onoarea primei doamne a statului francez , printr-un atac asupra Iranului si acesta sa riposteze poate cu o mica bomba nucleara care sa stearga Parisul de pe hartile moderne pentru urmatorii 50-60 de ani in cazul in care nu se va incerca o decontaminare generala ! Astfel vor fi chemate in lupta marile aliante militare si curand conflictul va degenara putandu-se ajunge la un deznodamant prezis de Nostradamus , Apocalipsa eveniment major descris si in Biblie .
Astfel ca preconizarile asupra anului 2012 ar deveni adevarate!
Iar teoria mea pe care o consider un pamflet, ar putea fi o profetie!

7 thoughts on “2012

  1. >Stai linistit ca nu va fi nimic in 2012, la fel cum nu a fost nici in 2000, nici in 1000 si nici in alte ocazii de genul asta. :))

  2. >Nu mi-e frică de Bau bau! 🙂 Şi dacă e adevărat… Înseamnă că ai cobit. Şi mă supăr pe tne! :))

  3. >nu prea cred asta. s-ar putea sa ie ceva in 2012 sau 2013, nimeni nu stie, dar nu izbugneste un razboi din cauza unei femei, mai ales ca Franta e o tara mai democratica decat noi. Ce o sa zica nenea Sarcozy: Pai stai ma omule, pt ce sa omor eu atatia oameni? Iar daca Sarcozy este la fel ca si Napoleon, pai nu mi-ai spus tu ca "Napoleon zicea ca toate femeile sunt c…. in afara de maicasa, dar si aia e femeie. So?
    In ceea ce le priveste pe celelalte tari, totul depinde de interese, dar le trebuie un pretext mai bun, ca sa minti un popor. Iti dai seama, ca le-ar sari astia in cap: "Pai de ce ma tata sa ma trimiti pe mn la razboi ca a dat una din fund? Pana la urma, poate e adevarat. Si atunci care e problema?" De obicei, oamenii intra in razboi si lupata cum trebuie, daca sunt amenintati personal. Amintesteti. Suntem totusi niste tari democratice, cu unele defecte, dar democratice, acolo unde si cetateanul are cuvantul lui, deci trebuie pretexte bune. Mai ales nemtii. e greu sa-i urnesti din loc pt o idiotenie. Doar daca ar mai exista un fuhrer, ca si Hitler, sa le promita multe, s-ar putea sa-si mai schimbe ideeile. Totodata si ei mai invata din trecut. Ar putea intra doar ca sa-i opreasca pe francezi sa-si faca de cap, ca pana la urma "ce e prea mult, e prea mult". Cu Franta s-ar putea baga, desigur Romania :)) si cred ca ar fi singura.( nu e de mirare pt ca unii din coducatori nostri fac lucruri inainte sa gandeasca, si Doamne ajuta, ca are cine sa-i si sustina :)) ) Dar n-am reprezenta o problema mult prea mare pt nemti, care ne-ar lasa in fundul gol in 1-2 saptamani, cu cata tehnologie au acum, oricum nu prea ne-au avut la inima. Am tot vb de nemti, pt ca au puterea, gandirea, tehnologia si vointa, pe care alte tari nu prea le au. Astia ar trage in tine si din mormant.

  4. >@victor : interesanta opinie!
    imi place cum gadesti si da am uitat de citatul lui Napoleon cu femeile…

Leave a Reply

Your email address will not be published.