Viata

11 septembrie

>Astazi se implinesc 9 ani de la tragicul eveniment terorist, de la 11 septembrie 2001, care a reusit sa doboare cele 2 cladiri WTC din centrul Manhattan-ului .Ele reprezentau poate simbolul erei capitaliste.
Sunt considerate cel mai sangeroase atacuri teroriste din istorie deoarece numarul mortilor se ridica la aproximativ 3000.
Sursele oficiale sustin ca atacurile au fost comise de 19 terorişti din reţeaua al-Qaida, care au deturnat patru avioane, lovind turnurile World Trade Center din New York şi clădirea Pentagonului, situată în apropiere de Washington.
Dar au ramas multe intrebari la care nu se pot raspunde inca. Planeaza si o urma de suspiciune multi crezand in teoria conspiratiei, acestia aducand si anumite probe pentru a dezvalui adevarul. (detalii mai multe aflati daca cautati pe google “adevarul despre 11 septembrie”)

Ce este cert insa ca acei oameni nevinovati nu si-au pierdut viata pentru o cauza, care ar putea sa stea in picioare, nici pentru lupta pentru petrol si nici pentru  Jihad (razboiul sfant al musulmanilor).
AU MURIT PENTRU NIMIC!

6 thoughts on “11 septembrie

  1. >al-quaida a fost creata si finantata de CSI :)) si tot americanii au distrus turnurile, a fost gaura'n zid ce le-a permis sa intre in Irak

  2. >ei da sa stii ca sunt multe semne de intrebare, si au fost atatea ipoteze, fara numar cum ar zice un clasic in viata.
    @ pricop catalin multe lucruri au fost create de serviiile secrete din toata lumea si in toata lumea. cia l-au sprijinit pe saddam pana nu le-a mai fost de folos, dupa au zis ca e mai bine cu petrolul decat cu saddam.

  3. >Cine stie cand se va afla adevarul.Daca se va afla.
    Oricum americani au avut o scuza pentru a ataca Irakul.
    Pacat de mortii fara vina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.