Viata

1 iunie ziua copilului

Va urez un sincer La multi ani! celor care au in dotare un suflet de copil…n-am sa va urez si celebrul “sa cresteti mari!”, fiindca sufletele ar trebui sa ramana tinere.

Celebrez aceasta zi fireste, prin studiu… voi “copii”?

Tagged

14 thoughts on “1 iunie ziua copilului

 1. Sunt dotat cu suflet de copil, desi varsta nu poate confirma asta :D. Oricum, oricat de maturi ne-am da, tot copii ramanem.

 2. Este o zi foarte frumoasa pentru copii de pretutindeni, dar foarte mare pacat ca sunt unii copii care nu au ce manca si abia traiesc de pe o zi pe alta. Pentru ei aceasta zi este una normala si nu este normal asa ceva…

 3. Eu, copilul, (mai nou adultul :-s) nu am sărbătorit prea bine. Am cam uitat de tradiţie, iar îmi pare rău :-<

 4. Imi pare sincer bine ca mi-am amintit de blogul tau printr-un comentariu de pe blogul Vienelei ! Eu am avut o zi interesanta ! Si eu mi-am propus sa celebrez Ziua Copilului azi, si mi-am si cumparat cadou un suc organic natural fara E-uri de lamaie, lime si ghimbir intr-o sticluta simpatica de sticla adevarata vopsita cu vopsea adevarata (sper netoxica, de ex continatoare de plumb) de culoare portocalie de cca 330 ml si de 4 Euro !

  In plus, am plecat de acasa total optimist si cu gandul de a si scrie pe blogul meu o scrisoare de sfaturi catre tinerii care au de gand sa plece in curand la studii sau la munca si studii in America, insa m-am luat cu alte treburi in timpul serviciului, de ex am admirat muncitorii de la corporatia numita (pe bune) Piramida care construiesc ceva dincolo de gardul corporatiei pt care lucrez eu pt ca au un echipament ff misto, de ex niste macarale si betoniere automatizate si/sau robotizate care zau daca nu seamana cu niste dinozauri de jucarie, plus ei arata ca niste figuri de Lego adevarat !

  Iar cand am venit ostenit (de o zi cu adevarat stressanta din alea in care efectiv trebuie sa iti storcesti creierii ca sa gasesti altceva mai bun de facut in afara de citit chestii de pe Internet) dinspre serviciu spre casa, chiar am avut o bucurie, pt ca batea un vant venit dinspre nord-est cu caracteristici de Crivat, (care aici in Norvegia de coasta de SV se pare ca bate vara, ca iarna bate de obicei un vant cu caracteristici de Sirocco) care efectiv era sa ma ia pe sus, si mi-a venit sa rad, si am inceput sa ma simt din nou mai bine, si chiar am vrut sa povestesc macar despre asta pe blogul meu daca am renuntat la dat sfaturi pt altii (pt ca totusi mi-am amintit de literatura de sfaturi citita de mine, de ex poezia infiorator de patologica si nerecomandabila If, scrisa de dl R Kipling probabil intr-o perioada cand era ff deprimat de nivel ca probabil ar fi fost necesar sa primeasca electrosocuri, sau de textul Invatamintele lui Neagoe Basarab catre fiul lui Teodosie, pe care nu am citit-o, insa titlul deja nu-mi suna a bine…si zau NU am vrut sa devin ridicol si eu, desi sfaturile mele ar fi fost probabil MULT mai optimiste si probabil si mai concret practic-utile !), dar pana la urma nu am mai scris nici despre vanturile SV norvegiene m-am luat cu alte chestii legate de relaxare personala, asa ca raman dator !

 5. Am avut examen în ziua aia… am sărbătorit așteptând un prof, cu un examen, o pizza și o plimbare în grădina botanică.

     1. Le-am terminat de luna trecută; măcar asta e bine, că mă lasă 4 luni fără griji. 😀 Cu studiile cel puțin. 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published.