Viata

1 an de munca

Pe 1 septembrie 2014 m-am angajat cu adevarat, mai lucrasem eu in prealabil 2 luni intership in aceasta societate, insa anul acesta a insemnat adevarata munca.

Cineva mi-a spus astazi ca lucrez cu adevarat doar de vreo 3 luni, la inceput mi s-a parut nedrept ce a zis…stiind cat m-am straduit, cat am “suferit” ca sa fac totul cat mai bine. E drept ca poate n-am reusit mereu, insa de fiecare data am inteles unde trebuie sa mai lucrez, unde trebuie sa mai perfectionez. Poate pana acum 3 luni nu aduceam plus valoare societatii, ci doar mie.

E bine uneori sa reflectezi asupra celor intamplate, pentru a stabiliza prezentul si a pregati viitorul ce are sa soseasca fara a se lasa asteptat.

Am lucrat un an de zile la un proiect care acum este destul de avansat, dar insa nu este gata, am preluat de 3 saptamani un al doilea proiect, unul mai mare, mai complex si mai solicitant.

A trecut repede, cand ma uit in urma nu-mi dau seama unde s-a dus  sau cand, insa lucrurile nu stau pe loc, lucrurile evolueaza si eu sper sa evolueze in bine, cel putin pentru asta lupt.

Astazi am facut si vizita medicala anuala, se pare ca sunt mai implinit cu vreo 9 kg. Contrar a ce va ziceam in articolul precedent, sau care vine sa intareasca faptul ca “m-am mai legat” putin.

A fost un an frumos, cu bune si cu rele fiindca sunt nelipsite! Au mai ramas 41…

 

3 thoughts on “1 an de munca

  1. La cat mai multi inainte! Ani, nu kilograme. :)) Frumosi si productivi. 🙂 Sa-ti aduca satisfactii de tot felul. 🙂

    1. Multumesc frumos, asa sper sa fie :D. Nu ma grabesc, timpul trece in ritmul sau, sper sa fiu in ritm cu el…

  2. Au mai rămas 41 dacă nu s-o schimba până atunci legea pensiilor! 😀
    Oricum, îți doresc ca anii de muncă să-ți fie plini de succese și recompense pe măsură!

Leave a Reply

Your email address will not be published.