Uncategorized

SPOT – program de loialitate digital pentru BRĂILA MALL și SHOPPING CITY GALAȚI

Trecem printr-o perioadă destul de incertă din multe puncte de vedere, acest lucru nu-l poate contesta nimeni. Dar omenirea trebuie să-și urmeze cursul, astfel într-un fel sau altul viața cotidiană continuă, oamenii de adaptează noilor cerințe sau rigori, afacerile se adaptează și ele noului mediu în care pot și vor să facă afaceri.

Digitalizarea este noul cotidian, probabil “digitalul” va reprezenta contextul cotidian de “mâine”!

BRĂILA MALL și SHOPPING CITY GALAȚI oferă începând octombrie 2021 posibilitatea ca cei care îi trec ușile să se bucure de o nouă experieță, prin utilizarea aplicației mobile “My SPOT“.

My SPOT, sau simplu SPOT, poate fi downloadată spre a fi instalată gratuit atât pentru terminale mobile ce utilizează Android cât și pentru terminalele mobile APPLE.

Mi-am instalat și eu aplicația!

Este relativ simplu, dacă ai mai instalat orice aplicație pe telefonul mobil nu implică decât utilizarea unei adrese de email și a unui număr de telefon. Tot procesul a durat sub 1 minut, a fost necesar verificarea contului prin email.

Încă din acest moment incipient am primit 100 de puncte bonus.

Puncte bonus primești și dacă îți dai check in (adică confirmi geolocația) în cadrul unuia dintre mall-uri dar cel mai importat mod de a câștiga puncte este acela de a încărca în aplicație fiecare bon de cumpărături, fiecare leu cheltuit în mall îți aduce puncte în aplicație (pentru mai multe detalii citește regulamentul programului de loialitate “My SPOT”). Poți să mai acumulezi puncte și prin recomandarea aplicației prietenilor.

Exită chiar trei niveluri de membership:

SELECT SPOT – 100 puncte

PREMIUM SPOT – 6000 puncte

ELITE SPOT – 12000 puncte

BENEFICII în My SPOT

Adunăm puncte dar ce facem cu ele?

M-am uitat eu și poți să le trasformi în vouchere de cumpărături, ce pot fi utilizate în magazinele din cadrul mall-ului sau pentru a achiziționa produse promoționale. Practic, utilizând sistemul de loialitate primiți 2% înapoi sub formă de vouchere.

M-am uitat puțin prin aplicație și am găsit produse interesante pentru cei mici, care de altfel au născut o oarecare nostalgie:

Pe langă aceste facilități amintite trebuie să mai amintim și faptul că membrii SELECT SPOT beneficiază de reduceri la magazinele partenere indicate de 3-5%.

Membrii PREMIUM SPOT beneficiază de reduceri la magazinele partenere indicate de 6-10%.

Membrii ELITE SPOT beneficiază de reduceri la magazinele partenere indicate de 10-15%.

De menționat și faptul că aplicația mobilă SPOT este una “globală”, prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.  Implicit, aplicația SPOT este disponbilă  în 15 centre comerciale din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României.

Astfel, statutul obținut de membru în cadrul programului de loialitate este valabil în toate centrele comerciale înrolate în program și membrul are posibilitatea de a-și utiliza beneficiile, după bunul plac, în oricare centru comercial din portofoliul grupului NEPI, de pe teritoriul României. 

Urmează să utilizez și aplicația și la fața locului. Firește, nu uitați de regulile din legislația în vigoare, referitoare la combaterea efectelor virusului SARS-COV-2 care solicită în momentul de față certificatul verde (nu uitați masca și certificatul verde acasă!).

Dacă tot vin sărbătorile nu uitați de cele două carduri cadou aferente, Brăila Mall și Shopping City Galați:

DESPRE CARDURILE CADOU BRĂILA MALL
Schimbă-ţi experienţa de shopping cu VOUCHERELE CADOU Brăila Mall!
Dacă eşti în căutarea cadoului potrivit, Brăila Mall vine cu veşti bune. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege cu voucherele cadou Brăila Mall, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care ȋţi vor mulţumi.
Dacă vorbim despre cadouri, posibilităţile sunt nelimitate. Magazinele din Brăila Mall vin cu propuneri pentru aniversarea celor dragi, sărbători sau orice moment ȋn care ȋţi doreşti să dăruieşti: haine şi accesorii ȋn tendinţe, cele mai practice articole sportive, jucãria mult aşteptatã.
Poți alege dintre patru tipuri de vouchere: 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei şi le pot achiziţiona de la Biroul de Informaţii Brăila Mall.”

DESPRE CARDURILE CADOU SHOPPING CITY GALATI:
Alegerea perfectă pentru orice ocazie!
Daca ești în căutarea cadoului potrivit, Shopping City Galati îți oferă soluția perfectă pentru a dărui bucurii. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege exact ce-și doresc cu cardurile cadou, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care îți vor mulțumi.
Practic și elegant, cardul cadou poate fi utilizat în magazinele partenere Shopping City Galați. Cei dragi pot găsi cadoul perfect pentru aniversări, sărbători sau alte ocazii frumoase; îmbrăcăminte, accesorii bijuterii, produse cosmetice, jucării sau articole sportive.
Cardurile cadou sunt disponibile în varianta de 50 lei, 100 lei, 200 lei sau 300 lei și pot fi achiziționate de la Biroul de Informații Shopping City Galați cu plata cash sau card.

7 thoughts on “SPOT – program de loialitate digital pentru BRĂILA MALL și SHOPPING CITY GALAȚI

Leave a Reply

Your email address will not be published.