Uncategorized

Program de foc

Ma lupt cu un program de calire, cum nu s-a mai vazut…daca nici asta nu inseamna maturizare, atunci sa-mi zica mie cineva ceva.

Momentan am un program la munca 7:00-15:45, dar daca tin cont ca fac naveta ma trezesc la 5 si un sfert si ajung la 16:45 acasa.
Asta este o parte, fiindca sunt punctual din fire si imi place sa nu ma las asteptat.

Partea a doua vine din octombrie, vreau sa ma inscriu la master iar programul va include cam in 3 zile pe saptamana. Cursuri de la 17:00 la 19:00 sau si 21:00…asta implicand ca voi ajunge noaptea acasa.

Suntem tineri si ducem!

14 thoughts on “Program de foc

 1. Atunci cand vrei ceva mai mult decat ceilalti de langa tine, trebuie sa-ti sacrifici timpul care este atat de pretios pentru cei ce nu-l au. Dar, cu ambitie, vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Mult succes!

  1. Asa este intr-un fel sau altul dar eu de obicei sunt un om destul de echilibrat. Vom vedea cum voi rezista, ma incalzeste ca au mai trecut si altii prin situatii asemanatoare.

 2. O sa vina vremea cand, rupt fiind si stiind cate ai de facut, dar n-ai timp o sa te gandesti, “mananc cu doua linguri sau de ce ma strofoc atat”?

  1. Stiu la ce te gandesti, insa daca nu-l fac acum nu-l mai fac niciodata si chiar vreau sa fac masterul…2 ani nu-s o eternitate. Vreau sa-mi completez cunostintele.
   Iar prin munca o sa dobandesc experienta, ok dar daca nu o fac eu o face altul si o sa am regrete. Simt ca sunt capabil sa fac asta, asa ca n-am ezitat…e drept ca orice important cere putin sacrificiu.

    1. Vreau sa ma perfectionez, cursurile la master vor fi teoretic in engleza…masterul fiind unul in engleza, ceea ce imi doresc sa imi imbunatatesc abilitatile de vorbire si scris in domeniul meu, putine cunostinte cu care sa-mi completez bagajul de cunostinte castigat in facultate plus cel castigat prin munca in perioada imediat urmatoare, lucrand in paralel. Va trebui sa imi redactez dizertatia in limba engleza :D, eu zic ca este un plus pentru mine si nu o pierdere de timp cum ar parea in multe alte cazuri.

   1. Chiar daca pare dubios, sa stii ca stateam mult timp pe facebook. bine poate nu pierdeam ziua …ci ceva timp, dar aveam si de castigat, fata de ce fac alti utilizatori :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.