Uncategorized

Nu inteleg

Cum, de unde au atata energie oameni care au job, sunt parinti, au o familie…
Cum reusesti Gabriel Ursan?

Tu esti doar un exemplu, dar mai sunt multi altii care nu au blog dar au alte activitati pe care le desfasoara pe langa atributiile mentionate mai sus.
E ceva trecerea asta de la mediul universitar la cel din campul muncii, e placut pe de-o parte, e antrenant fiindca inveti lucruri cu totul noi, insa cel putin la inceput te consuma de energie.
Pe final de saptamana nu ma mai regasesc, asta inseamnand joia, vinerea. Dar nu considerati ca ma plang, din contra…sunt sigur ca o sa ma adaptez si pentru asta necesita timp.

Poate peste ceva timp o sa vad din alta perspectiva.

14 thoughts on “Nu inteleg

  1. e in regula, ajung la timp, nu dorm pe acolo dar nu pot sa spun ca nu ma resimt putin… e drept ca asa am simtit si primele 2 saptamani din lunile in care am mai lucrat. Dupa aceea organismul se invata cu noul program pe deplin, dar momentan inca nu-mi permiti sa-mi pun activitati dupa amiaza. Doar relaxare. In timp se vor schimba lucrurile.

  1. Pai de placut imi place, asta mi-am dorit sa fac, este ok doar ca e o schimbare.. si ca dupa fiecare schimbare apar “reactii” :D. A nu se intelege ca ma plang, e ceva normal.
   Sa vii dupa o luna doua de trezit la 10-11 cu trezire zilnica la 5:15.

  1. Buna ideea asta dar n-are cine-mi face :D, daca cunosti vreo fata de prin braila astept 😀 recomandari.

 1. Greu la inceput, greu pana iti automatizezi lucrurile, pana iti intra intr-un reflex sa faci lucrurile fara sa te gandesti de 2 ori daca este bine sau rau…

  1. Dar am inteles ca si sa devina un reflex, un stereotip nu este ok, fiindca esti mai predispus greselilor decat cand ai mai multa atentie asupra lucrurilor pe care le fac, cum este la inceput. Rutina nu este ceva neaparat negativ dar poate conduce spre lucruri “rele”.

  1. Esti un caz rar, dar exista o sumedenie de oameni care sunt “de pe alta planeta” si traiesc printre noi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.