Uncategorized

Cheltuieli neprevazute

Va vorbeam in articolul anterior despre cum poti sa faci venituri extra, acum doua articole despre necesitatea lor atunci cand traiesti in Romania.

Ei bine azi am schimbat uleiul la masina, ulei achizitionat de pe Emag(Atentie link afiliat:Ulei motor Castrol Magnatec A3/B4, 10W40, 5L)
Husa pentru volan, nu-i pentru mine ci pentru un coleg de munca.

Azi am aflat ca trebuie sa schimb distributia masinii, probabil ma va costa in jur de 300 de euro. Implicit saptamana asta s-au dus toate socotelile, dar ce zic saptamana…luna asta.
Astept cu inima in gat, sa aflu cat ma va costa cu exactitate cu tot cu materiale si manopera. Nu este chiar o surpriza, fiindca masina are 180k de km facuti luna asta.

10 thoughts on “Cheltuieli neprevazute

 1. Asa e cand ai masina. Ea isi face treaba si ne duce pe unde avem nevoie, asa si noi la randul nostru trebuie sa o intretinem cu ulei nou de motor, distributie si toate cele.

  1. Iar intelegeti ca ma plang, doar am facut o nota publica asupra unui eveniment. Este in regula, desi este o cheltuiala consistenta care ar da pentru multi bugetele si planurile peste cap.
   O sa ma descurc cumva cu acest eveniment, de asta ma zbat sa-mi castig existenta si sa-mi asigur un trai cat de cat decent.

   1. Nu e vorba neaparat ca te plangi. Dar realitate este ca apar costuri neprevazute exact cand te astepti mai putin.

 2. Din pacate pentru cei care iubesc stabilitatea, rutina, neprevazutul a devenit o constanta a vietilor noastre. Cheltuielile neprevazute sunt la ordinea zile si ne afecteaza rau bugetul. Ca sa nu mai zis de activitatile si drumurile neprevazute care ne dau peste cap planurile.
  Uite de exemplu in cazul meu, de cate ori imi propun sa scriu un articol sau sa economisesc niste bani pentru Praga apare ceva neprevazut!

  1. Nu mai avem viata taranilor care traiau impreuna cu Moromete…totul este agitat, tulbure, viata e un vartej…unii scapa mai usor altii lupta impotriva curentului, in final multi sunt cei care nu razbesc si cedeaza.

   Oricum trebuie sa ne adaptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *