37 thoughts on “Cat traiesti, esti dator sa incerci!

 1. Articolul va fi completat ulterior prin comentarii, cu ajutorul vostru :)…ca tot mi-a atras cineva atentia aseara ca m-am comentat singur pe facebook.
  Adusesem doar o completare ” 😀 “, dar nu suntem datori cu explicatii.
  Sau poate ca suntem..

    1. uite spre exemplu tu chiar ai intrat la spam, insa te-am scos eu…fireste ca nu stau non stop pe blog, mai am si alte responsabilitati, dar de cum am vazut am rezolvat (erau 2 comentarii similare, logic ca unul l-am sters in cazul tau ) 😀

     1. Da, pentru ca primul n-a aparut, am dat back si am incercat din nou, doar suntem in articolul potrivit 🙂

      Cum de am intrat in spam? Citesc, comentez la subiect cu bun simt (zic eu) ma implic in discutie. Cum a hotarat algoritmu’ ca eu sunt spam? 🙂

     2. vorbeste cu akismet :)), eu te-am scos de fiecare data…nu e prima oara, sa stii!

     3. Ori treci tu prin TM, ori trecem noi prin GL sa fotografiem vapoare de la inaltime, berea o dam noi! 🙂

 2. Chiar daca nu iti ies treburile exact cum vrei, esti dator sa incerci pana iti iese si pana ajungi acolo unde vrei sau poate chiar mai sus!

  Esti dator sa incerci sa traiesti viata cu bucurie pentru ca viata este un dar.

  Esti dator sa incerci sa fii mai bun pentru ca asa lumea o sa devina mai buna.

  Esti dator sa fii OM!

  1. Pai fiindca oricum suntem datori vietii cu o moarte, de ce sa nu incercam sa traim viata cat mai frumos si sa fim daca se poate lipsiti de regrete :D?

 3. Va salut cu drag!

  Eu cred ca datoria noastra este aceea de a incerca zilnic sa ne corectam atunci cand gresim, daca ne dam seama de greseala, sau sa facem totul cu multa perseverenta, in final vom reusi.

 4. Buna ziua!

  Cineva imi spune ca in permanenta trebuie sa gandesc pozitiv, sa cred cu tarie in lucrurile bune insa, cateodata, muncesti si nu apar rezultatele scontate. Asa este, suntem datori sa incercam, sa ne luptam pentru tot ce este mai bun, acum si in viitor, inapoi nu trebuie sa privim!

  1. In principiu asta inseamna gandirea pozitiva, dar trebuie sa recunoasteam ca sunt momente in viata cand iti vine sa-ti bagi picioarele si s-o apuci la plimbare prin munti cu barca.

  1. Multumesc, dar pentru ce? 😀 ai vreo cumnata, priena care ma vrea de sot? …sau e in alt context =))

 5. Dupa deviza asta mi-am condus si eu viata pana acum, dar nu pot sa spun ca sunt multumita de rezultatul incercarilor. Dar explicatii clar nu dau. Nici nu-mi place si nici nu consider ca sunt datoare cuiva.

  1. eii iti dai seama ca nu-mi indrum eu viata expres dupa chestia asta, sunt capricorn prefer sa invat din greselile altora…n-am chef sa dau eu cu capul cand au facut-o deja altii, pot sa ma indrum dupa pataniile altora si sa merg cat mai la sigur 😀
   Chestia e ca sunt conservator, cum de altfel am mai sustinut…dar am si eu gramul meu de “nebunie” 😀

 6. da, pentru orice iti doresti sau iti propui sa reusesti, chiar daca nu ti-a iesit din prima trebuie sa incerci si ai sa vezi ca ti-a iesit. dar…sa nu te lupti cu morile de vant

  1. in niciun caz sa bati pasul pe loc nu-i un raspuns “acceptabil” timpul trece si nu iarta pe nimeni, o viata avem si deseori e mai scurta decat pare.

  1. Logic, ca nu e bine sa incerci sa vezi daca poti sa zbori aruncandu-te de pe o cladire. insa poti sa incerci sa vezi daca-ti poti lua zborul =))plecand de la sol.

 7. Cat traiesti esti dator sa incerci, insa esti si dator sa nu te prea repeti, ca altfel o dai in … altceva ca sa o zic asa.
  Sunt curios cum va veni completarea articolului, vei face unul mai complet pe baza comentariilor noastre sau va fi vorba strict de comentarii?

  1. E legat strict de comentarii, eu am ales titlul articolul este scris de voi, prin comentariile voastre 😀

  1. E chestia ca uneori e pai periculos sa nu risti decat sa iti asumi un risc :D, care poate fi castigator.

 8. Esti dator sa incerci doar daca vrei. Sa faci sau sa incerci sa faci ceva doar de dragul datoriei nu mi se pare ca e suficient, pentru mine nu e satisfacator cel putin.

  Dirigintele meu din generala mi-a dat o ,,lectie” destul de importanta la momentul respectiv. Discuta cu mine despre niste probleme cu care ma confruntam atunci (a fost un prieten de nadejde pentru noi cand aveam nevoie de un sfatul unui adult), si a observat ca am folosit verbul ,,a incerca” de mai multe ori.
  Mi-a spus atunci ca in viata sa nu ,,incerc”, sa nu pornesc la drum cu ideea ca ,,incerc”. Nu incerci sa faci, ci FACI. Simplu. Poate nu iti iese perfect, dar faci. E atitudinea cu care pornesti la drum. Cei mai multi dintre noi folosim expresia ,,voi incerca” deoarece admitem ca e foarte probabil sa nu reusim. El mi-a spus ca daca vreau sa ii spun cuiva ce gandesc, sa fac asta, nu sa ,,incerc” sa fac asta. Sa fac – nu conteaza cat de bine sau ne-bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.