Uncategorized

Anvelope de iarna Falken

In ultimul timp, imi cumpar cam orice de pe internet urmeaza probabil si hartia igienica sa o achizitionez online.

Din pacate n-am vazut reduceri la anvelope de iarna de black friday, dar intre timp mi-am achizitionat un set de “cauciucuri allseazon” Falken de la un comerciant din oferta emag market, prin cadrul Emag.ro.

Am ales sa merg tot pe curentul all seazon, fiindca nu am spatiu de depozitare si mi se pare mai practic, cand eu merg tot timpul cu masina, vara si iarna, toamna si primavara sa am anvelope adaptate oricaror conditii atmosferice. Fireste ele nu-s specializate pentru zapada, ploaie sau pentru drum uscat dar sunt optime pentru toate conditiile.

Surpriza mea ce-a mare este ca azi am fost sa le schimb si am beneficiat la ADA Motors Braila de 50% reducere ca de Black Friday, iar surpriza si mai mare a fost ca anvelopele Falken sunt “Made in JAPAN” sincer am fost placut surprins!

Mai multe despre Brandul Falken pentru anvelope, apartinand companiei Sumitomo Rubber Industries puteti citi pe Wikipedia.

Am fugit ca am programare la 13:30 la geometrie roti.

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Anvelope de iarna Falken

    1. N-as putea spune asta, dar nu dau cel mai bun randament, insa dau un randament decent. Sunt mult mai bune iarna decat cele de vara, si sunt mai bune vara decat cele de iarna… ca sa ne raportam la sistemul de invatamant nu sunt “elevi de foarte bine”, sunt doar de bine.

    1. Mai scrie pe ele made Japan, cam tot ce am avut si am produs in Japonia a fost de o calitate peste medie.
      Vom vedea iarna asta cum se descurca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.