Blogging, Uncategorized

10 ani de blog

Sincer, nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul. Cred că am mai scris într-un articol trecut faptul că încă de pe la vârsta de 20 de ani simțeam că timpul nu mai are răbdare cu mine (nu știu despre ceilalți oameni), așa că nu voi relua acest lightmotiv al existenței mele.

S-au întâmplat destul de multe lucruri de când nu am mai scris un articol pe acest blog…parca mi-e teama sa mă gândesc, la perioada care s-a scurs de când nu mai scriu constant. Sa fie cam jumătate din perioada celebrată anul asta. După cum ziceam, am incercat. Din păcate nu am reușit să mă mai conectez la ceea ce însemnă blogging, chiar dacă nu m-am rupt de tot de online (din cauza Facebook și Instagram). Dar am până acum am ținut de domeniu, am menținut activ blogul prin serviciul de hosting, probabil când voi avea mai multă liniște. Să sperăm că mai apuc pensie, lucru care vi-l doresc și vouă.

Ce am făcut în toți acești ani?

În mare parte am muncit, am dedicat timp și energie acestei activități. M-am dezvoltat personal, pe latura profesională.

La un an după ce am terminat studiile de masterat, am dat curs unei noi provocări: Doctoratul. Care sper să-l finalizez în toamna acestui an.

Va povesteam într-un articol precedent că am avut posibilitatea să călătoresc destul de mult prin intermediul celor două (muncă și doctorat). Am reușit să beneficiez de burse de mobilitate în fiecare an de studii. Prin intermediul lor am putut prezenta lucrări în fața audienței în: Singapore, Bulgaria, Australia, Serbia, Croația și Romania. Cu munca am ajuns chiar și pe pământ african.

În plan personal.

Pot spune că lucrurile au evoluat frumos. Am cunoscut-o pe actuala Dna Pato, am copilărit vreo câțiva ani. În cele din urmă am decis că ar fi bine sa ne mutăm împreună.

Am hotărât împreună că ne vom dori să locuim pe pământ și nu în mijlocul orașului. Astfel ne-am orientat spre o locație mai retrasă (ca la țară), relativ aproape de orașe. Posibil centrul viitoarei metropole.

Urmând zicala românească construiește o casă, plantează un pom, fă un copil. Noi nu ne-am raportat la aceeași ordine, dar nu ne-a mai rămas decât să construim casa.

Tagged , ,

7 thoughts on “10 ani de blog

 1. Pff, piele de gaina. Bafta in viata. Ma bucur ca v-au mers toate din plin si ca ai reusit sa vizitezi foarte multe. Planuiam si eu de mult sa migrez spre Asia, macar un an. Acum… in niciun caz, de cand cu pandemia.

  1. Marius de ce piele de găină? Aici pe blog expresiile acceptate sunt cu “rață”. E frumos in Asia și nu prea 🙂 depinde de locații dar și de modul tău de a vedea lucrurile. Poți începe cu Turcia daca ai rețineri, e destul de aproape și mâncarea e mult peste ce poți mânca în Europa Centrala și de Nord. Mie îmi place cultura culinara foarte mult când vizitez locuri și nu pot spune că unele țări din Europa merită.

   1. Turcia bifata, o mare parte din ea. M-as intoarce acolo oricand, dar intre timp am descoperit Grecia si pare mult mai spectaculoasa. 😀

    1. Daca ne referim la mâncăruri Grecia e si mai pe placul meu fiindcă sunt la fel de bune că în Turcia, in schimb sunt mai ușoare ( mai light; cred că turcii exagerează cu cărnurile). Ce tine de peisaje sunt cam la fel, ador Mediterana.

     Îți mai recomand Malta! Este superbă și accesibilă din punct de vedere financiar. iar la mâncăruri caracatița și iepurele sunt piesele principale gătite sub diferite forme.

     E drept că tindem și spre Europa fiindcă ne leagă ceva de leagănul civilizației bătrânului continent. Sunt mai de-ai noștri grecii.

 2. Si a trecut un an … blogul a evoluat, scris ritmic! Daca perseverai cu scrisul in toate …

Leave a Reply

Your email address will not be published.