Fun

World news 32 martie

Astazi 32 martie 10.00 am, ora Romaniei, fostul premier Emil Boc si-a anuntat candidatura pentru primaria Clujului.

Regina Marii Britanii l-a investit pe Dinu Patriciu, cu titlul de Sir al Coroanei Marii Britanii pentru aportul adus capitalului visteriei regale.

Pato.ro a prelungit contractul de publicitate cu atacantul, gruparii Ac Milan, Alexandre Rodrigues da Silva pe inca 2 sezoane contra sumei de 5 milioane de euro(detalii aici). Urmand ca de la inceputul sezonului competitional 2012-2013, sa poarte pe spatele tricoului Pato.ro.

Oceanul Atlantic, o data cu sarbatorirea a 100 de ani de cand l-a scufundat pe Titanic, a dorit un inteviu in exclusivitate publicat pe pato.ro (inca suntem in tratative). Icebergul care l-a scufundat pe celebrul Titanic, a declarat ca in tot acest timp s-a ascuns sub epava navei scufundante.

Apa lacului Baikal protesteaza impotriva “taticului Putin”, pe motiv ca rusii “se dau la fund” din cauza lui!

Un val tsunami a declarat in exclusivitate pentru pato.ro, de ce nu loveste niciodata SUA…”Cat mai traieste Chuck Norris o sa udam in continuare Asia, dupa moartea sa o sa venim sa-i udam mormantul!”

Tagged ,

11 thoughts on “World news 32 martie

 1. :)) haha… cand reusesti sa iei interviul sa pui neaparat si niste poze soc, d-alea in exclusivitate!
  musai!

  1. Trebuie sa am sponsori ca sa imi permit sa-l intalnesc! Dar e bine ca mi-a confirmat, inca de pe acum, ca ma asteapta.

 2. Foarte reusite toate, dar preferata mea este ultima. 😀 Si observ ca cele mai multe stiri se invart in jurul termenului la moda pe pato.ro, apa. Se putea altfel, apa il inspira azi mai mult ca oricand pe posesorul acestui blog. 😛
  M-ai nimerit la fix, eu sunt fan Atlantic si Baikal. 😀 Chiar si AC Milan. 😛

  1. sti ca imi doresc sa am in curand un ceas marca Atlantic, asta de ceva timp, momentan este peste posibilitatile mele insa voi avea…
   Apa inseamna multe, mai ales pentru acest blog!

 3. De ceasul marca Atlantic nu stiu mai nimic, ce are atat de special de ti-l doresti? Eu ma refeream strict la ocean. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.