Fun

Vrei casa?

>Teo un tip foarte talentat care se ocupa cu nimic… el isi castiga banii stand degeaba si gandindu-se la cat de naspa sunt chestiile pe care voi le faceti si apoi platiti ca sa vi le povestesca. Intr-un cuvant face “step up comedy”, da stiu ca nu e un cuvant dar am vrut sa ma adapez situatiunii. Nu se poate, stiu ca nu stiu sa scriu rromaneste!
Teo da o noua definitie bancilor, cica-s ca “un pedofil care incearca sa pacaleasca copii pe langa parcul de joaca: Vrei sa-ti dea nenea casa?”. Pai ce nu-i asa?
Cand ai nevoie vin chiar ei sa ti-i inmaneze chiar mai multi decat ai avea nevoie, i-ai si pe astia bonus poate ai nevoie. Buba mare e cand trebuie sa ii dai inapoi, ca ai facut credit de 100000 de coco si cu dobanda de 15%, normal ar trebui sa dai inapoi 115000 coco numai ca niciodata nu se intampla asa in realitate trebuie sa dai inapoi 225000 de coco. Asta e viata reala!

Si ca sa dea un exemplu concret se foloseste de povestea celor 3 “porcusori”, toti o stiti erau 3 purcelusi unu cu casa de paie vine lupul sufla si o darama, cel de-al doilea avea din lemne se chinuie putin lupul dar tot o darama, toti purcelusii se refugiaza in casa de caramida aici sufla lupul, pana vine banca si le ia casa!

13 thoughts on “Vrei casa?

 1. >Super tare tipul asta. Le zice pe bune.
  Si pot spune si eu ca da: banca ne prosteste ca pe copii mici.
  Asta pentru ca am patit-o.

 2. >"step up comedy" sau stand up comedy?
  de mult imi tot doresc si eu sa ma duc la un spectacol de stand up comedy 🙂

 3. >Are dreptate. In Romania legislatia permite bancilor sa te jecmaneasca in cel mai barbar mod. E vina noastra !

 4. >:))Lilly : anumea am pus sa vad daca sesizeaza cineva!
  @Dani: camatari cu acte in regula.

 5. >Uite ca pasta nu o stiam . Nu m-am uitat la cele recente, dar omul acesta are un haz aparte 🙂

 6. >Cand a fost in Brasov ? 🙁 Din pacate eu nu am auzit nimic de vreun show sau ceva de genul asta. Ce ma oftic ca nu am mers si eu :((

 7. >@Boogie:vine des la brasov din acte stiu!

  cauta 25 dec 2010 brasov…sa vezi sunt vreo 10 clipuri, tot showul

Leave a Reply

Your email address will not be published.