Fun

Urmează Black Friday la samsarii de automobile!

Cauți un bolid de lux, o limuzină adusă recent din Germania de la un bătrânel sau o bătrânică medic. Folosea mașina doar in weekend să facă piața la târgul volant organizat de imigranții asiatici din zonă. Nu a văzut pic de ploaie fiindcă din garaj nu ieșea cu altă ocazie. Oricum era a treia mașină după un Dacia Sandero și un BMW i3.

Așteptarea ta poate lua în curând sfârșit!

ASAPAR (Asociația Samsarilor Amatori și Profesioniști de Automobile Rulate) anunță că prevăzute o toamnă plină de surprize!

Primul Black Friday la automobile rulate, cu pedigree garantat de calitatea nemțească. Începând cu luna septembrie vor prezenta publicului român o gamă largă de automobile de lux, la prețuri nemaiîntâlnite. Mulți bătrâni din vestul Germaniei au decis în această vară că este cazul să susțină economia țării și au dat comenzi de noi automobile pentru a rula banii strânși la saltea și a ajuta industriale automotive germană.

Astfel multe automobile au fost puse pe liber în Germania, oarecum au ieșit la pensie anticipat… volumul de automobile fiind unul neprevăzut prețurile automobilelor rulate vor cunoaște reduceri substanțiale!

Urmăriți anunțurile de pe site-urile de profil din septembrie!

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Urmează Black Friday la samsarii de automobile!

  1. Vorbeam cu ceva amici aseara ca nu prea pot vinde masinile vechi. Ambii si-au luat noi, dar nu prea pot vinde nimic in perioada asta. Masini decente, intretinute…

  2. Cunosc un samsar de masini care o duce extrem de bine din vanzarea masiniilor vechi , Important e sa stii unde sa iti publici anunturiile , sa stii cum sa-i atragi pe clienti cu poze bune , sa-i dai o fata la masina sa vada clientul ca e ok

    1. Uite, afacerea merge dar nu facem toți tipul ăsta de activitate. Ar merge pentru un venit suplimentar, nici nu trebuie să mergi in Germania le iei din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.