Fun

Un nou mass

>Am primit cred ca al 10-lea mass despre carburant, revolta, miting, hotie, solidaritate, patriotism, romanism.

Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011: – acciza este de 467 EUR / tona – taxa de drum este de 125 EUR / tona – taxa de solidaritate (cate un cent / litru – motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize) Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR Totalul este de 1205.28 EUR/tona Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON) Producatorul incaseaza 370 EUR/tona Statul incaseaza 835.28 EUR/tona ASA CA OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,,,DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN

 Pe langa harababura iscata cu sfatul de a cumpara numai de la o firma…pentru ca celelate sa scada pretul… Astfel fiecare va cumpara de la o alta si nimeni nu va fi afectat, nu este organizare!!! Azi se zice ca sa nu se mai cumpere, maine sa se cumpere doar de la una!

8 thoughts on “Un nou mass

  1. >Ar fi o chestie ca sa vanda intre ele firmele si sa nu le afecteze deloc, si de ce as cumpara de la firma x cand imi place mai mult cum trage masina cu combustibil cumparat de la firma y?

  2. >pff in primul rand hai sa fim seriosi ca nimeni nu o sa se alature protestului sau o sa fie foarte putini….in al doilea rand singurul lucru pe care ar trebui sa il facem este sa cumparam doar carburant din benzinarii…nimic alceva

  3. >Fiecare sofer o sa cumpere benzina de unde ii place lui si de unde e mai de calitate. Este imposibil ca toti soferii sa cumpere numai de la o anumita firma.

  4. >Daca s-ar organiza lumea s-ar simti diferenta ! Eu zic sa alegem o benzinarie la care sa nu mai calce nici naiba. Sa vezi ce durere o sa fie pe capul lor !

Leave a Reply

Your email address will not be published.