Fun

Super Luna filmata cu un Canon

Cand a avut loc fenomenul astronomic de Super Luna, n-am facut Lunii doar fotografii…am si filmat satelitul natural al Terrei.

Dar filmarea are un bonus, de care abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama si anume coloana sonora impresionanta de care am putut avea parte. Fanfara militara, reprezentanta fortelor aeriene din Turcia la Festivalul International al Muzicilor Militare Braila – 2013, a sustinut live sunetul de fundal, cu o opera ce se potriveste manusa.

Sper ca cei care n-au putut vedea Super Luna atunci, sa se bucure macar la vederea acestor imagini…

PS- Avand in vedere ca saptamana viitoare liceenii, absolventi ai clasei a 12-a, vor sustine Examenul de Bacalaureat, cu aceasta ocazie le doresc mult succes!

Tagged , , , , , , , , , ,

10 thoughts on “Super Luna filmata cu un Canon

  1. Ce satelit dragalas mai avem si noi. 😀 Seamana cu o bucata de cas. :)) O filmare ireprosabila, iar muzica de fanfara a accentuat importanta momentului. 😛

    1. Cascaval… cai galbena :)). Am avut noroc de muzica, chiar se potriveste asa pe inceput daca esti atent 🙂

    1. Ma bucur ca am putut fi de ajutor…poti vedea si fotografiile in caz ca nu le-ai vazut :), primul link din articol.

  2. Daca ar fi sa recomanzi un aparat foto nici super profi , dar nici de duzina, ce mi-ai recomanda? Mai mult pentru poze in exterior ca sa zic asa. Pana acum m-am multumit cu ce putea Samsung galaxy s4 dar as vrea ceva mai ca lumea.

    1. Am decis sa scriu un articol pentru a-ti raspunde la intrebare, daca vrei putem discuta ori acolo in articol ori pe mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.