Braila-Galati, Sport

Turneu tenis pentru amatori in Galati

Intre 12-13 octombrie, in Galati, la Clubul Viva Tenis Club este organizat un turneu de tenis pentru amatori numit Cupa Viva, participand astfel in  Circuitul Tenis Partner, la nivelurile 5,6 si 7 la simplu si 6, respectiv 7 la dublu.
Pentru a va afla nivelul e bine sa vizionati clipul, eu sunt undeva la nivelul buturuga…plutesc dar sunt destul si sub nivelul marii, cam pana la gat.

Cupa Viva este un turneu jucat in sistem eliminatoriu, 2 din 3 seturi. Pana in semifinale setul decisiv se joaca ca super tie-break (primul la 10 puncte), iar din semifinale jucandu-se 2 din 3 seturi normal (setul decisiv pana la 6 game-uri).

Atmosfera de competitie, pe langa pachetul standard de apa si cate o bere pentru adultii din concurs, se intregeste cu premiile speciale oferite de Viva Club pentru castigatori: cate un voucher dublu pentru doua zile la SPA Butterfly. Deci cine e interesat va avea si un premiu pentru care sa traga, un pachet de relaxare dupa efortul depus suna mai mult decat bine.

Acesta este un turneu care nu tine cont de varsta, co doar de nivelul de competente in ale tenisului…
Daca sunteti interesati va rog sa il contactati pe Razvan Bucuroiu, pentru a va inscrie din pacate perioada este extrem de scurta…puteti sa-l contactati pana maine cel tarziu 9:45 a.m., pe pagina lui de facebook.
Tariful pentru participare in acest turneu este de 50 de Ron.

Tagged , ,

4 thoughts on “Turneu tenis pentru amatori in Galati

    1. Nu, nu pot sa ajung…iar daca as ajunge sincer nu as vrea sa ma fac de ras, mi-ar place sa fac fotografii e un sport frumos pentru fotografii, locatia are o cromatica superba…daca ne gandim la acea zgura, peretii verzi si daca-mi amintesc eu bine o iedera natural de un verde inchis 😀 care-i escaladeaza.

      Cred ca pe rever joc cel mai bine! Nu stiu ce a remarcat Razvan din “talentul” meu ascuns, dar eu simt cand joc ca dau bine pe rever.

        1. Cu o singura mana. Racheta mea e o chinezeasca “nobrand” 😀 n-am simtit nevoia sa investesc in ceva mai bun avand in vedere ca nu joc chiar atat de des si chiar atat de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.