Sport

Sport în 2020 – bicicleta

Undeva la începutul anului, cam înainte de starea de urgență îmi doream să merg la serviciu pe bicicletă.

De ce bicicletă?

Lipsa activitățiilor de mișcare/ sportive m-au condus spre o creștere a masei corporale. Este drept că m-am stabilizat undeva pe la 95 de kilograme.

Un alt considerent fiind cel al confortului, știm cu toții că deplasarea în mijloacele de transport în comun nu prezintă o plăcere.

În ultimă instanță poate fi considerată și dorința de a reduce poluarea prin reducerea consumului de carburant, transpusă firește și ca o economie pentru bugetul familiei.

Totuși nu a fost cum am plănuit.

A venit starea de urgență și am lucrat de acasă. Am folosit bicicleta pentru a merge la cumpărături, fiindcă dacă vă amintiți în acea perioadă se făceau filtre în trafic. Ei, pe bicicletă nu am fost oprit niciodată.

Am mai folosit bicicleta pentru a rezolva probleme birocratice, când trebuia să mă deplasez singur, spre exemplu pentru câteva semnături.

Având copil nu prea am timp să ies special spre a mă da pe bicicletă.

Bicicleta mi-a făcut-o cadou soția. Este un produs comercializat de Decathlon, în trecut. Fiindcă nu a fost achiziționată de nouă. Bicicleta a fost achiziționată de pe OLX, la un preț foarte accesibil și având garanția unei facturi de achiziție…domnul de la care a fost achiziționată a fost de bună-credință.

Triban 500 L – BTWIN

Este o cursieră, entry-level.

Are plusuri și minusuri, dar este o soluție potrivită pentru deplasarea în oraș pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.