Sport

Omul gospodar vara își cumpără…exact: sanie!

Mă gândesc la Patolina, la iarnă sigur va fi îndeajuns de mare pentru a fi plimbată cu săniuța.

Apoi m-am gândit la zicala românească “omul gospodar iarna își face car și vara sanie”. Am încercat să mă uit pe net după sănii și săniuțe, fiește căutând reduceri.

O fi încă sezon, cică prin Harghita a nins, la fel și la munte… fiindcă prețurile la sănii nu am văzut să scadă în mod real.

Nu m-am decis ce fel de sanie va fi.

Aș opta pentru o sanie solidă, să mă țină și pe mine și pe soție, dar să aibă și ceva dimensiuni care sa fie acomodate de portbagajul unui autoturism.

M-am uitat și la sănii din plastic, nu prea mă atrag. Pentru copil mic poate fi rezonabilă, prețul nu prea îl înțeleg.

Când eram mic am avut o sanie demontabilă sau mai degrabă cred că era o sanie pliabilă. Sania mea avea cadru de aluminiu și grilaj pentru șezut din șipci din lemn. Nu știu pe unde a ajuns acea sanie, să-l întreb pe taică-miu.

O sanie din lemn, arată rustic, nu știu cât de solidă ar fi.

Sanie din oțel nu prea are moarte, dar este greoaie.

Dacă vedeți vreo ofertă vă rog să îmi dați și mie semn.

Tagged , ,

4 thoughts on “Omul gospodar vara își cumpără…exact: sanie!

    1. M-am uitat și prin iarnă, iar acum sincer nu văd reduceri reale, aceleași prețuri cu anunț de “reduceri”.

  1. În principiu, pentru că sania aia ori o s-o tragi tu ori o s-o tragă copilul după el, ar trebui să fie ușoară, stabilă și musai să fie dotată cu spătar. Ca idee, ale mele au o sanie din fer cu pod din scandurele să tot stai pe ele…la, la, la..
    Altfel, n-aș mai lua încă odată așa ceva ci una din asta din plastic. Mult mai stabilă și mult mai ușor de cărat. https://imgur.com/a/lS9UZ1C

    1. Deci până la urmă de plastic ar fi bune! Dar nu prea îmi place prețul, care eu cred că ar trebui să fie mai mic decât la cele din oțel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.