Sport

O minge chinezeasca strica?

Vreau sa-i fac viata grea lui China fiindca a zis ca oricine va scrie despre evenimentul de rugby, care va incepe pe 10 iunie, va primi o minge oficiala cadou(chiar una din aia de joc? sau o replica chineazeasca oficiala).

IRB Nations Cup, reprezinta un turneu international care are loc in fiecare an la Bucuresti si aduce echipe puternice pentru a juca cu Nationala Stejarilor. Anul acesta se vor disputa meciuri pe 10, 15 si 19 iunie. Evenimentul are si pagina de facebook, un lucru bun pentru o mai buna promovare.

De ce am decis sa sustin campania? Fiindca e bine sa aratam ce comunitate reprezentam noi bloggeri… nu neaparat pentru mingea moca(care poate reprezenta un imbold pentru unii), eu insa nu-s rugbyst si nici nu prea ma pasioneaza sportul. Am avut in mana o minge asemanatoare dar mai mica ca dimensiuni, una de fotbal american si va spun ca e foarte complicat de folosit trebuie sa ai o tehnica aparte pentru a sti sa arunci mingea drept!

Trebuie sa sustinem sportul si miscarea, care impreuna pot conduce spre o armonie a corpului sanatos!

Tagged ,

9 thoughts on “O minge chinezeasca strica?

  1. Namibia, Georgia, Argentina Jaguars, Portugalia şi South African Kings si fireste echipa noastra Stejarii!

 1. Fotbal vs. rugby
  Rugby este un sport taranesc practicat de domni.
  Fotbalul este un sport domnesc practicat de tarani.

  1. pai da ai vazut ca dese ori sportul este practicat de medici, bancheri oameni cu studii inalte… iar accidentarile rare ori apar chiar daca pare un sport brutal! pe cand la fotbal mai bine nu comentam

 2. Of… par ignoranta daca spun ca nu inteleg sportul asta ? Evident, e de apreciat, ca toate sporturile de altfel.
  Momentan, insa, imi aminteste de jocurile zapacite ale copiilor… unul are mingea, ceilalti fug dupa el sa o recupereze, se harjonesc pe jos, etc.

  Cat despre dificultatea de a-i stabili unei astfel de mingi o traiectorie dorita, da, asa e. Este acolo o tehnica ce ne scapa noua 🙂

  1. ei e ceva mai complex… poate o sa abordez subiectul intr-un articol viitor!
   Asa si profa mea de fizica din generala credea despre fotbal ca 22 de nebuni, pardon 20 alearga ca prostii dupa o basica liber si dezordonat(miscare brawniana) si 2 insi(portarii) se uita la ei si mesteca guma.

 3. Cand eram mic, bunicul meu se uita la rugby si deci trebuia sa ma mai uit si eu. Asta a fost unul dintre motivele pentru care am abordat si eu campania, pe langa faptul ca e super misto 😀

  1. ideea e sa te implici, asa dai autoritatea si importanta nu lui Chinezu'(fiindca de unul singur nu poate face nimic) ci noua comunitatii de bloggeri, in modul asta putandu-ne si noi dezvolta si de ce nu sa avem pe viitor ceva de castigat din treaba asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.