Sport

English Premier League un campionat de fotbal profesionist

Campionatul de fotbal din Anglia, probabil cel mai prestigios din intreaga lumea si asta nu doar tinand cont de originea jocului in sine dar si a ce inseamna fotbalul englez in lume.

Ei bine English Premier League dupa parerea mea este cel mai profesionist campionat din lume, probabil si cu putina sansa dar este!
Ei saracii nu au sarbatori, au un campionat nebun…uitati spre exemplu ce program competitional a avut campioana Angliei, Manchester City.

Asta inseamna sa fii profesionist dupa parerea mea, sa faci sacrificii, sa faci ceva nu doar pentru tine ci si pentru altii. Oamenii din intreaga lume probabil se plictisesc si au o alternativa la tot ce se intampla pe la televizor fiindca in Anglia se joaca fotbal adevarat si de Craciun si in ajun de Anul Nou si de Anul nou!

Probabil veti spune ca vremea e permisiva, ca fac bani din asta… dar ma gandesc oare cat se gandesc ei la bani si cat la fani! Castiga foarte multi bani, intr-un an de zile cat muncesc nu si-ar permite si ei sa lase deoparte 10 zile macar de sarbatori, banii pe care i-ar putea castiga in schimbul petrecerii timpului alaturi de cei dragi cum facem noi spre exemplu?

Felicitari jucatorilor de fotbal din Campionatele Engleze, fiindca nu doar Prima Liga Engleza evolueaza in aceste zile!

10 thoughts on “English Premier League un campionat de fotbal profesionist

  1. Lasa in Romania e mai bine in vacanta, daca ar juca in perioada sarbatorilor de iarna vor spune ca sunt obositi in Europa League(vorbesc de Steaua si CFR), pentru noi e greu daca avem doua meciuri pe saptamana…

  2. Da, sarbatoresc prin munca. Ai nostri abia asteptau vacanta si pomana porcului. 😀 Iar unii nu stiau pe unde sa se mai planga de salariile restante de trei luni.

    1. Dar e bine, fiindca eu am avut la ce sa ma uit la televizor… meciurile de fotbal televizate au ajuns printre putinele lucruri la care ma mai uit la tv.

      Cum spunea cineva, un film de 2 ore pe PRotv, tine 4 ore fiindca mai baga publicitate 2 ore

      1. Da, asa e, nu se merita sa-ti pierzi timpul cu posturile asta comerciale. Mai bine te uiti la un film pe net sau la cinematograf.
        Pato, tu mai bine spune ca nu aveai ce baga la pariuri de sarbatori. :)) 😛

        1. Mai sa stii ca am facut ceva banuti si am retras inainte de craciun…Am lasat niste maruntis dar i-am pierdut alaltaieri pe Arsenal, care a facut 1-1 🙁
          Dar nu conteaza, oricum sunt pe plus. N-am de gand sa mai bag bani in cont, decat atunci cand voi fi sigur de un meci cu cota buna :). Am prins la Zaragoza ultimul meci din anul trecut cota de 4.10 si 4.25 :)) Si am luat suma investita inmultita cu cota aia.

          Doar ca am un proiect cu niste colegi, pe chestie de pariuri si sa mai dau ponturi.

  3. Ai dreptate Premier League e cel mai tare campionat de fotbal din lume il bate din punctul meu de vedere si pe cel din Spania. Abia astept duminica sa stau sa ma uit la niste meciuri(sunt transmise pe sport.ro).

    1. Fireste si Primera e foarte frumoasa, are echipe frumoase… insa gandestete numai cate ligi de fotbal sunt in Anglia… atat profesioniste cat si amatoare sau chiar semiamatoare :D. Anglia probabil e tara cu cele mai multe echipe de fotbal din Europa

Leave a Reply

Your email address will not be published.