Sport

Distractie pe terenul de tenis

>

Nu stiu cum sa incep, dar vreau sa va aduc la cunostinta dragi cititori chiar daca nu va intereseaza ca nu m-am mai distrat ca aseara de aproape un an, de la ultimul meci demonstrativ organizat de Andrei Pavel.
Năstase, Bahrami, Wilander şi Leconte au oferit un spectacol adevărat pe Sport.ro, am ras incontinuu mai mult de o ora.
Cei doi batranei Nasti si cu Bahrami(iranian) s-au dat din nou in spectacol in fata romanilor de la Arenele BCR, Leconte(francez) nu s-a lasat mai prejos si a intrat in jocul celor 2 si au facut caterinca de toti banii. Wilander din pacate nu prea a stiu cu ce se mananca astfel de spectacole el fiind un tip pragmatic (nordic nascut in Suedia) astfel ca a cam stricat momentele de inspiratie, punctand cu orice ocazie la sfatul coechipierului sau Nasti “kill him!”.
Din noroc sau din fericire, meciul s-a terminat egal 6-3,6-7 cum este frumos intr-un meci dintre prieteni pusi pe caterica.

2 thoughts on “Distractie pe terenul de tenis

  1. >desi erau o gramada de meciuri de fotbal si eu am ales sa vad meciul organizat de "bunicule" :d am ras si eu foarte tare mai ales la faza cand Bahrami şi Leconte au jucat din scaune :)) foarte tare

Leave a Reply

Your email address will not be published.