Sport

Din vina ta Simona!

Nu este vorba despre vreo prietena de-a mea, ci de o cunostinta comuna!
Sigur o cunoasteti pe Simona…poate nu direct dar ati auzit cel putin de ea, stiti cu ce se ocupa si poate chiar mai mult de atat!
E bine pentru mine Simona, este tipa care mi-a ars carnatii ieri!

Nu m-am mutat cu iubita, inca n-am gasit-o sunt in cautari…dar sa revenim la Simona care succeste mintile la barbati. Pentru unii reprezinta motivul pentru care merita sa ia o amenda, pentru mine este femeia care mi-a ruinat cina.

Ce legatura are amenda cu a mea cina arsa? E bine are fiindca s-au intamplat la cateva minunte distanta ieri…mi-a fost rusine sa fotografiez macar acei carnati, eu nu inteleg cu cel care i-a preparat a avut curajul sa mi-i infatiseze spre a-i consuma.

Este vorba despre Simona Halep. Sunt suparat pe cina de aseara, dar ma bucur pentru victoria ei, totusi sper sa nu mi se mai serveasca mancare arsa din cauza ei, fiindca schimbam foaia!

Tagged ,

7 thoughts on “Din vina ta Simona!

  1. Cum sa fiu mai omule, vine omul obosit de la munca si n-are ce manca…din cauza Simonei? Nu-ti doresc!

 1. :)) hai ca ai fost tare. Nu stiam care e treaba cu carnatii si Simona (halal cina perversa te-ai gandit sa ai si tu in timpul meciului de tenis :D)

  1. :)) perversa? carnatii au conotatii perverse mai nou? Banuiesc ca face parte din meniul fiecaruia dintre romani cel putin de sarbatori!
   Pai am fost profund miscat, negativ dupa aceasta experienta teribila!

   1. Tu nu vezi ca femeile numai la pula se gandesc ? Cand zici carnati, cand se imagineaza cu el in gura…. Perverse mai sunt in ziua de azi…

 2. Macar bucura-te ca ti-a stricat masa Simona Halep. Ar fi trebuit sa-i pastrezi si sa ceri un autograf pe carnati cand se ivea ocazia. :))

  1. Cred ca erau destul de carbonizati incat sa nu fie perisabili! =)) Era o idee, dar au ajuns la gunoi, in cele din urma. :((.
   Se pare ca n-am fost inspirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.