Braila-Galati, Sport

Decathlon își deschide porțile în Brăila

E drept că nu am descoperit acest magazin de foarte mult timp. Din păcate în zona de Sud-Est, considerată Cenușăreasa României, încă nu a apărut acea magie care să o transforme în prințesă. Multe branduri din păcate o evită, ne uităm cu jind și după magazine precum: Leroy Merlin, Hornbach și altele.

Din fericire, de joi 3 septembrie (după amiază) în Brăila la Promenada Mall (aka Vărsătura, ieșirea spre Slobozia) se va deschide primul magazin Decathlon din regiune. Acum fie vorba între noi, nu cade bine pentru gălățeni…dar macar nici ei, nici noi nu trebuie să ne mai uităm cu invidie la orășelul ăla mic, de mai la Nord (Focșani), că reușește să se miște mai bine decât o aglomerare urbană formată din două orașe mari.

O fi politic!

Numai contează acum! Din septembrie sportul va fi mai accesibil, cel puțin la Brăila. Dar sunt convins că va aduce destui gălățeni în pelerinaj, fiindcă mai sunt atâtea experiențe unice pe lângă Decathlon, care merită vizitate în Brăila – Orașul de la Dunăre.

Personal, am făcut cumpărături la Decathlon mai mult online, dar experiența unui magazin fizic e alta… atunci când poți să vezi și să probezi sau sa testezi un pic produsul e altceva. Voi ajunge des la ei în magazin.

Este posibil ca la deschidere sa existe anumite reduceri, dar sfatul meu este să nu vă îngrămădiți fiindcă nu vor avea tigăi!!! Puteți doar să vă alegeți cu un Covidel la ofertă. Așteptați 4-5 zile să se liniștească interesul pentru nou și eventual mocangeală, apoi mergeți civilizat. Să fim serioși, cum am putut aștepta mișcarea asta ani de zile și am alergat cu toții după ei în diferite orașe, acum putem fi civilizați și să mergem când “traficul” la Decathlon va fi similar cu a celorlalte magazine de aceeași anvergură.

Deschiderea Decathlon Brăila

Recomandarea mea ar fi ca în luna septembrie să comandăm totuși online de la Decathlon, dar și de la celelalte magazine! (Unde este posibil!)

Motivația

1. Deschiderea prezintă interes pentru nou și reduceri

2. Este posibil să înceapă școlile (copiii trebuie îmbrăcați, încălțați, pregătiți pentru orele de sport)

3. În comparație cu alții, chiar au un site- magazin online bine pregătit pentru clienți (nu același lucru îl pot spune despre alte magazine clasice de articole sportive care activează și în online)

Fiți precauți la cumpărături, dar faceți în continuare sport fiindcă întărește sistemul imunitar și are o mulțime de alte beneficii!

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.