Sport

Cupa Romaniei 2011 – CF Braila vs Gaz Metan Medias

Maine 21- 09- 2011 la ora 16:00, echipa gazda CF Braila va disputa un meci oficial in companiea echipei Gaz Metan Medias pe Stadionul Municipal.

Asadar maine cu mic cu mare sunteti asteptati pe Stadionul Municipal pentru inceperea partidei la ora 16:00. Gaz Metan Medias vine la Braila dupa un parcurs bun in Europa Ligue, unde a eliminat echipa germana Mainz dupa o dubla mansa impresionanta. Echipa condusa de Cristian Pustai ocupat sezonul trecut un onorant loc 7 in clasamentul Ligii I de fotbal.
In acest sezon echipa Medieseana  a reusit sa castige doar 9 puncte din 7 meciuri, insa trebuie sa intelegem si aportul lor in cupele europene.

Echipa gazda CF Braila a disputat 4 meciuri in seria 1 a ligii a II-a de fotbal si a reusit sa obtina 6 puncte.

Speram ca echipa gazda va reusi sa treaca in urmatorul tur al Cupei Nationale pentru a aduce la Braila echipe mai bine cotate, fiind singura posibilitate de a le vedea pentru multi Braileni.

Tagged , ,

8 thoughts on “Cupa Romaniei 2011 – CF Braila vs Gaz Metan Medias

    1. Pai e echipa locala… ma duc maine sa-i sustin la meci :D! Nu stiu nici un jucator de la echipa, dar ce conteaza tin cu ai mei!

  1. lasati si voi intrarea libera sa vina multa lume la stadion nu vedeti k nu vine lumea ati mai pus si bilete dupa ce k suntem vai mama noastra v-am salutat si HAI BRAILA

    1. Marius nu ma ocup eu de echipa si de tot ce tine de ea… nu stiu daca e cu bilet sau fara dar sper sa nu fie scump, ca ma intorc acasa :D, maine am chef sa ma duc si la film asa ca n-am nevoie de cheltuieli prea mari cu meciul !

    1. nu stiu… meciul s-a terminat 0-1 pentru Gazul… ai nostri au ars gazu’ de pomana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.