Sport

CF Braila lider in Seria 1 din Liga II-a

Mi-a fost sa dat si vad o alta minunatie, o echipa de fotbal sa aiba golaveraj negativ si sa fie lider intr-un clasament in campionat, este vorba despre echipa de fotbal CF Braila.

Echipa CF Braila, echipa din orasul meu se afla intr-un moment de conjunctura pe prima pozitie a clasamentului Seriei intai a Ligii a II-a de fotbal din Romania. Zic conjunctura, fiindca echipa Sportul Studentesc a refuzat sa joace partida programata in aceasta etapa contra Farului Constanta, ei bine stiti cum e cu circul din fotbal…cica defapt jucatorii n-au vrut clubul n-are nici o implicare(mai multe detalii despre circul Varga si lotul Sportului Studentesc vs Siman si conducerea Sportului Studentesc aflati la televiziunile si site-urile dedicate).

Cred ca am sa merg la vreun meci al echipei CF Braila in curand sa-mi testez noua camera foto. Se pare totusi ca nu se va intampla prea devreme, urmatorul meci disputat de alb-albastri in fata suporterilor braileni(pe stadionul Municipal din Braila)va fi pe data de 13.04.2013, in etapa 21, contra aceeleasi echipe, Sportul Studentesc!
Felicitari echipei!

Tagged , , , ,

8 thoughts on “CF Braila lider in Seria 1 din Liga II-a

 1. Felicitari brailenilor! Maine-poimaine va trebui sa vii pe National Arena sa-ti sustii favoritii intr-un meci cu Steaua. 😀 Bafta asadar la promovare, cred ca asta e visul lor si al tau. 😀 Asteptam curiosi pozele de la eveniment. 😛

  1. Eu cred ca mai e pana departe, au mai fost si in alti ani aproape de promovare insa “vocile zic” ca nu s-a vrut… nu stiu daca voi avea ocazia sa vad echipa asta jucand pe National Arena, eu nu am fost inca pe stadionul national!

 2. Super, bravo lor. Eu sunt fan steaua de cand eram mica si urlu de raman fara glas cand sunt meciuri cu mize mari ca cel cu Chelsea de acum’ de exemplu.

   1. Steaua a jucat foarte bine insa le mai trebuia si un gram de noroc si niste ratari sa fi fost finalizate, asta e, cel putin au plecat de acolo cu fruntea sus!

    1. Din pacate trebuia sa avem putin mai multa sansa sa ne calificam, un gol ne-a mai lipsit :(. Oricum s-au descurcat bine!

 3. sa vina Braila in A ca nu mai are Steaua cu cine sa joace 😀 sa plece dealde rapid si sa vina aia bunii 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.