Sport

CF Braila in 2013

Echipa locala, din Braila, a avut un parcurs competitional destul de bun in sezonul fotbalistic 2012-2013 al seriei I a ligii a II-a.
Astazi din cate am inteles a facut un egal (1-1), pe teren propriu, in compania echipei Delta Tulcea ocupanda locului 2 din clasament.

CF Braila ocupa locul 4 inainte de aceasta etapa, avand 2 meciuri mai putin jucate fata de Delta Tulcea si CS Otopeni, dar si un meci mai putin jucat fata de ocupanta primei pozitii a seriei I din liga II-a, FC Botosani.

Sursa FlashScore.com

Ma intreb daca la nivel politic este luata in seama promovarea echipei, zic asta fiindca CF Braila nu are un patron…ea apartine Consilului Local, din cate stiu eu. Deci politicul dicteaza bunastarea echipei brailene, pana acum nu prea s-au ocupat de echipa, ea ajungand si prin liga a III-a.
Acum are sanse serioase de promovare, dar mi-ar placea sa se ia in seama si sa constituie un obiectiv adevarat atat pentru echipa cat si pentru conducere…stim noi ca jocurile de culise exista in viata.
Dar poate o data cu regionalizarea tarii, poate promovarea echipei de fotbal va reprezenta un bonus…zic asta fiindca sunt judete din regiune care au echipe in Liga I de fotbal: Galati, Constanta.

Nu stiu ce insemnatate ar avea, insa sportul mereu a contat iar Braila trebuie sa fie acolo printre cei buni, cum este si la handbal feminin.

Insa o promovare a CF Braila nu vine doar cu bune, ea aduce si elemente “negative”, vor fi necesare investitii.
Investitii care vor trebui sa aduca Stadionul Municipal din Braila, la nivelul cerintelor din Liga I…investitii ce sigur depasesc 1 milion de euro, poate chiar mai mult. Vor trebui sa investeasca in jucatori pentru a forma o echipa competitiva, fiindca principalul obiectiv in primele 2 sezoane ar trebui sa fie evitarea retrogradarii.

Promovarea va conduce si al schimbarea actualei tabele de marcaj!


Nu stiu ce strategie are conducerea clubului, insa mi-ar placea sa fie una pentru promovare!

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “CF Braila in 2013

  1. La mine la Petrosani, avem o baza sportiva foarte buna, stadion recent renovat, gazon perfect (mai bun ca pe National Arena), doua terenuri separate la fel de mari, tot cu gazon, inca un teren cu zgura si inca doua cu gazon sintetic. Super nocturna si tabela de marcaj digitala…problema este ca echipa nu mai are patron, iar acum mai joaca decat echipa de juniori prin liga a 3-a…

  2. Din pacate nu am fost la meci sa comentez rezulatul, dar iti zic eu ca politicul are o mare legatura cu nepromovarea de pana acum a Blailei in liga I, sa vedem pe viitor

Leave a Reply

Your email address will not be published.