Sport

Cadouri în lumea sportului

Sportul activitatea atât de iubită de majoritatea oamenilor, pune reale probleme când vine vorba de a face cadouri sportive.

Mi se pare dificil să faci cadou cuiva ceva din zona de sport. Fiindcă multe produse, un procent major fac parte din categoriile vestimentație și încălțăminte. Eu unul evit să fac astfel de cadouri, dacă nu cunosc dimensiuni exacte ale celui căruia îi este destinat cadoul.

Totuși rămâne zona de accesorii. Aici parcă nu mai există limite.

Familiei cred că i-ar placea un astfel de cadou când va fi casa gata:

Suntem amatori de tenis de masă și vom fi încântați să jucăm ping pong la noi acasă.

Asta fiind un cadou destul de costisitor, cadouri mai mici și practice pot fi oricând gândite. Eu sunt pasionat de pescuit, iar acolo zona de preturi începe de la câțiva lei. Aș avea nevoie spre exemplu de o lanternă frontală (din aceea care se montează pe cap). Am avut una dar am făcut-o cadou tatălui meu.

În altă ordine de idei pentru copii este mai simplu, poți rezolva problema cadourilor cu o minge din sportul preferat al copilului. Fie că este vorba de fotbal, basket la băieți mingea este un cadou inspirat. La fete uneori putem merge pe handbal, dar cel mai sigur mod de a reuși este cu mingea de volei care este destul de versatilă și băieții o apreciază. Astea pot fi cadouri generalizate.

Dar dacă știm că cel mic practică un anumit sport, spre exemplu tenis putem să ne îndreptăm către mingi de antrenament, de tenis firește. Putem să luăm în calcul și o rachetă de tenis, dar aici trebuie ținut cont de înălțimea copilului, faptul că poate deja are deja una și s-a acomodat cu ea.

Mi-ar placea să fie simplu, uneori chiar este, poate doar sunt eu speriat de zona cadourilor fiindcă știu că ce îmi place mie nu este la fel de apreciat de oricine. Iar dorințele celorlalți pot să difere mult de alegerile mele.

În general dacă cadoul este un produs de calitate, va trebui să fie apreciat de persoana care-l primește, chiar și în contextul în care nu întrevedea oportunitatea achiziționării pe cont propriu a unui astfel de obiect.

Probabil cel mai simplu este să faci cadou persoanei un voucher cadou, cu care va reuși să își achiziționeze fix ce își dorește sau are nevoie. Problema în cazul voucherelor valorice este că sunt foarte impersonale. Multă lume fuge de această etichetă dar totuși și alegerea cadourilor pare o adevărată corvoadă.

Eu de multe ori eu las această grijă în seama soției. Nu este ceea mai încântată de decizia mea, dar cineva trebuie să o facă.

Cadourile făcute până acum din zona sportivă au fost chestii unisex de obicei, general utilizabile cum ar fi o brățară de fitness, care monitorizează anumiți parametri ai organismului uman: puls, nivelul oxigenului din sânge, unele chiar glicemia, are un pedometrul, evaluează consumul caloric pe baza activității cardiace, masa țesutului adipos, masa musculara, etc.

Un astfel de cadou este relativ accesibil și te poate scăpa de multe griji.

Recomand GhidProduse.ro pentru recenzii la cele mai bune produse pe care le cauti.

Tagged , , ,

1 thought on “Cadouri în lumea sportului

  1. Ce dreptate ai cu voucherele, sau direct banii…mai practic, ceva de genul “i-ați ce-ți poftește inima” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.