Sport

Bute este primul meu erou

>Dupa cum stiti galateanul Lucian Bute a reusit sa isi apere titlul la categoria IBF, pentru a sasea oara. Dar nu asta a fost stirea care a luat amploare in mass-media romaneasca, ci faptul ca meciul pugilistului roman nu a fost transmis de nici o televiziune din Romania, desi in acea gala au boxat 3 romani. Nu ma mai mira nimic, nici faptul ca albanezii au reusit sa televizeze gala si romanii nu…
Dar ma bucur ca desi Bute a reusit sa stranga bani din sponsorizari pentru difuzarea meciului in Romania nu i-a irosit pentru a face o televiziune sau alta sa aiba un rating important, implicit pentru a castiga bani nemunciti. El a reusit sa stranga o suma de aproximativ 100000 de euro, pe care  ii va folosi pentru a bucura mii de copii de Craciun: “Dacă (TVR, n.r) nu vrea să dea bani, mai bine din banii ăştia facem 3.000-4.000 de pachete să le dăm copiilor de Crăciun” sursa adevarul.ro .
Felicitari domnului Lucian Bute, atat pentru victoria obtinuta cat si pentru decizia luata!

3 thoughts on “Bute este primul meu erou

 1. >E un om si un sportiv de apreciat 🙂
  In primul rand, ma bucur ca si-a pastrat integritatea si nu s-a vandut unor televiziuni in care doar imbecilitatea si prostia au prioritatea.
  Apoi, tot respectul pentru alegerea lui vizavi de investirea banilor. Copiii carora le va aduce un zambet pe buze fac de un milion de ori mai mult decat ratingul adus unei televiziuni si succesul lui de apoi.
  Merita apreciere acest om…

  p.s Buna alegere 🙂

 2. >Buna ziua.
  Ma numesc Cristian, administratorul directorului web http://www.edelbeta.ro.

  Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

  In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

  Titlu – WMS
  url – http://www.pointlogistix.ro/crosspoint-wms.html

  Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

Leave a Reply

Your email address will not be published.