Braila-Galati, Sport

Braila va gazdui meciul dintre CF Braila si Steaua Bucuresti

Dupa ce in 2005 echipa bucuresteana, Steaua Bucuresti, a eliminat Valencia in primavara europeana a disputat o partida de pregatire in compania echipei locale, numite la acea data Dacia Unirea Braila (actuala CF Braila)… acea intalnire consider ca a fost una cu mult noroc pentru echipa ros-albastra, deoarece imi imi amintesc ca Steaua a ajuns in semifinalele Cupei Uefa, in urmatorul sezon competitional (2005-2006).

Braila se stie ca are o afinitate generala fata de culorile ros-albastre de aceea preconizez ca stadionul va fi arhiplin. Si ca dovada a aceste afirmatii, sta si amintirea de acum 8 ani, cand pe un viscol puternic am fost la stadion impreuna cu alte cateva zeci de mii de braileni pentru a vedea liderul campionatului, echipa romaneasca cu cel mai mare palmares in competitiile internationale intercluburi!
Steaua este un brand national si de ce nu chiar un brand de tara, fiindca cu meciuri precum cel cu Valencia de acum 8 ani, cu Ajax de acum cateva saptamani sau cel mai recent cu Chelsea face cinste poporului roman in afara granitelor tarii.
Sper ca Steaua sa aiba puterea, inspiratia si disciplina necesara pentru a trece in turul urmator, din dubla cu echipa londoneza Chelsea FC.

CF BrailaSteaua Bucuresti (click pentru a vedea rezultatul)

Amicalul disputat de FC Steaua Bucuresti, la Braila, in compania echipei locale, CF Braila, ocupanta primei pozitii a seriei 1 a ligii II-a de fotbal din Romania. Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal pe data de 23 martie 2013, ora 13:00. Steaua la acea data va fi in pauza competitionala, fiindca echipa Nationala a Romaniei disputa 2 partide…de aceea cel mai sigur lotul ros-albastru va sosi in Braila fara 5-8 titulari, in functie de nevoile selectionerului Victor Piturca.

Tagged , , , , , , , , , ,

13 thoughts on “Braila va gazdui meciul dintre CF Braila si Steaua Bucuresti

  1. Nu esti microbist, mi-as fi dorit si eu sa fi fost ca tine la varsta aia… acum nu-mi mai pasa foarte mult, insa meciurile bune imi face placere sa le urmaresc

 1. Nu imi ramane decat sa zic Hai Steaua(in wekendul acela nu o sa vad meciul fiindca am planuit o mini vacanta la munte)

   1. Nu nu sunt din Braila, dar m-am referit la faptul ca poate il televizeaza pe vre-un post si il vad pe net daca postul nu se regaseste in grila de programe a firmei de cablu! poate il da pe vre-un post local din braila, dar probabil ca daca dau cautare pe net pot sa gasesc postul sa il vizionez online

 2. Habar nu aveam de acest amical, cu siguranta cei mai multi dintre titularii nostri vor fi convocati la nationala, asa ca la Braila vor sosi mai mult rezervele. Te duci la meci, Pato?

  1. Daca o sa fiu sanatos si vreme frumoasa ma duc, poate chiar o sa incerc sa obtin legitimatie de presa… sa ma joc cu aparatul de la firul ierbii, fiindca stadionul o sa fie arhiplin!

  1. Salut, Dragos nu am aceste informatii dar din cate imi aduc aminte clubul Steaua la acel amical nu a dorit ca echipa locala sa vanda bilete… sper sa nu gafez dar atunci din cate imi amintesc a fost intrarea libera! Acum nu stiu ce va fi, dar vom vedea saptamana viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.