Sport

Barcelona win against Manchester United again

… asa mi-ar place sa scrie presa britanica la noapte dupa terminarea Finalei Champions League 2011. Meciul va fi disputat la Londra(Anglia) pe noul Wembley, locul unde se spune ca a luat nastere sportul numit in Europa fotbal sau football si in America de Nord soccer.
Diseara va avea loc duelul generatiilor: antrenorii Guardiola vs Ferguson, inovatie versus experienta, fantezie versus pragmatism. Spania si Anglia reprezinta fotbalul spectacol, respectiv fotbalul adevarat asta recomanda meciul din aceasta seara ca fiind meciul meciurilor din sezonul 2010-2011, din intreaga lumea.

Partida dintre Barca si Man U va fi transmisa live pe TVR1  si va fi comentata de Marian Olaianos si Emil Hossu Longin, sper sa  o faca bine sau mai bine sa taca fiindca sunt sigur ca spectacolul din tribuna va fi unul pe masura candidatelor la Trofeul UCL din 2011. Meciul va incepe la ora 21:45, ora locala.

Pentru ce lupta  in fiecare an echipele de fotbal din europa?
Pentru faima, bani, prestigiu, istorie, palmares, femei, un fotbal frumos si nu in ultimul rand pentru “cupa campionilor” pe vremuri si astazi pentru Trofeul UCL.
Trofeul Uefa Champions League a fost proiectat deHans Bangerter, in anul 1967. Reprezinta o adevarata opera de arta care are 7.5 kg, 62 de centimetri. Detinatoarea trofeului trebuie sa-l returneze oficialilor fifa cu cel putin 2 luni inaintea disputarii finalei Uefa Campions League si pot intra in posesia originalul doar acele echipe care reusesc performanta sa o pastreze in vitrine pentru 3 editii la rand.

Pronosticul meu este ca nu se va ajunge la penalty-uri, Barca va castiga trofeul si ca se vor inscrie minim 4 goluri!
Adrink a publicat inca de aseara o avancronica a meciului, fireste la rugamintea mea!

Tagged ,

18 thoughts on “Barcelona win against Manchester United again

 1. Uite ca dorinta ti s-a indeplinit si o sa iti vina si trafic pe chestia asta.

  1. cine stie:)… ar fi interesant dar se pare ca pana acum sunt in graficul obisnuit.

 2. Faină treaba cu mass pe mess la articole 😀

  Bhă când pariaţi vreo dată pe una din astea două, să ştiţi că va câştiga mereu cine pierde la pariul lor secret, adică şi ele află cine câştiga şi cine nu la un dat cu banu. Patronii echipelor ştiu cu o seară înainte care echipă câştigă!

 3. “Pentru ce lupta in fiecare an echipele de fotbal din europa?”

  Aş schimba “pentru” cu “de ce” şi ca şi completare la răspuns aş include varianta: “pentru că unii încă mai cred că visul lor este important”, cu adăugirea că “patronii echipelor de fotmall sunt generatori de stres” nu îi stresează meciurile pe jucători cum îi stresează sefii …

 4. Tu stii mai bine “Becali”!… vii aici deghizat si divulgi toate prostiile pe care le faci la echipa.

 5. fost, acum m-am retras din activitate:)) mai dau ponturi asa la marile case de pariuri, la trusturile media de pe glob… pentru a avea exclusivitate si prietenilor! Fac voluntariat… nu astept nimic in schimb, dar nu ma supar cand mai primesc cate un cadou drept recunostinta!

 6. Mda… mare scadal a fost in fiecare bar din zona din cauza acestui meci. A avut politia de lucuru 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.