Sport

Barca in doliu

>Echipa din inima Cataluniei incearca sa dea o lovitura de marketing, schimband culoarea echipamentului de rezerva. Din fostele culori fluorescente (portocaliu, galben, verde,bleu) pentru prima oara in istorie in NEGRU.
Oare va fi intradevar o lovitura de marketing asa cum se asteapta sefii gruparii blaugrana?
In asteptarea sezonului 2011-2012 in care se asteapta, multe surprize si neaparat sportive sau fotbalistice cred ca istericii care cred in ce ar putea insemna anul 2012, daca ar fi sa credem toate speculatiile ce au fost deja facute s-ar putea sa aiba succes.
Eu le urez sa poarte doliu pentru infrangerea fiecarui adversar pe care-l va intalni de acum incolo, adica sa castige campionatul in Spania si sa piarda in finala in fata Sahtiorului, romanului nostru Mircea Lucescu.
Fc Barcelona a fost si va ramane  “Més que un club”!

7 thoughts on “Barca in doliu

  1. >Eu nu-mi doresc sa piarda in fata Sahtiorului 🙂
    Lucescu sa vin sa antreneze in Romania, sa duca acolo o echipa romaneasca, oricare ar fi ea…

  2. >Sincer sa fiu este o schimbare foarte buna.Chiar nu`mi placeau echipamentele alea fosforescente,plus ca arata destul de bine tricoul negru.

  3. >Si pe mine ma dispera ca au renunta la UNICEF pentru tampenia asta ! Dar ce sa-i faci … criza ! Pana la urma important e sa joace bine !

  4. >160 de milioane in 5 ani:) 30 de mil pe sezon plateste in fiecare an salariul la 3-4 jucatori, la cei mai buni in echipa:) e bine nu?

  5. >@ Pato Multi au ramas surprinsi de acest "contract". Oricum e cel mai mare contract din lume. Nici o alta echipa nu primeste atat. Pana la urma Barca e tot cea mai buna echipa din lume.

    Important e sa joace ca acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.