Sport

Audi R18 E-Tron Quattro a castigat in 2012 la Le Mans

Cursa de anduranta de 24 de ore de la Le Mans tocmai s-a incheiat cu o victorie categorica a grupului Audi Sport, trei masini AUDI R18 urcand pe podiumul Le Mans fiind secondate de o a patra masina tot marca Audi.
S-a reeditat se pare rezultatul din 2011 cand tot un prototip Audi din clasa P1 a reusit sa se impuna pe circuitul de la Le Mans, in celebra cursa de 24h .

Audi R18 E-Tron Quattro a castigat in 2012 la Le Mans – 17 iunie 2012.

Felicitari Audi pentru aceasta victorie!

Tagged ,

7 thoughts on “Audi R18 E-Tron Quattro a castigat in 2012 la Le Mans

 1. Ohooo la ce masina e aici era si de asteptat ca va castiga. La cat poate ajunge o bijuterie din asta?

  1. Nu cred ca se poate estima fiindca sunt masini de top se investeste in noile tehnologii foarte multi bani care sunt implementate pe aceste masini, ce e frumos insa ca ce se intampla la aceasta cursa poate ajunge si pe masinile de serie… mai greu sa se implementeze tehnologii din formula 1.

   Probabil milioane daca nu zeci de milioane de euro, avand in vedere toata investitia in cercetare, dezvoltare de noi tehnologii si aplicabilitatea lor.

  1. :)) sa castigi cursa sau masina? Conditiile in masina sunt destul de spartane… sigur nu e confortabila, ba chiar cred ca eu as avea probleme ca-s inalt, iar masinile sport nu prea ma prind. EU nu mi-as dori o masina din asta.

 2. Interesant ! Primele patru locuri din top ocupate numai de Audi… Mi-ar place să știu valoarea premiilor ! 🙂

  1. Am cautat pe net insa n-am gasit nimic despre asta… banuiesca cel mai mare castig este insusi renumele de cea mai fiabila masina, si asta se poate vedea in viitoarele vanzari(castig in bani).

Leave a Reply

Your email address will not be published.