Sport

Audi invinge la Le Mans si cu ajutorul Ferrari

Ce inseamna sa ai incredere in sansa ta, sa pierzi o masina inca din prima ora intr-o cursa de 24 de ore, precum cea de la Le Mans ar echivala cu un abandon inca de la start la Formula 1.
Dupa ce prototipurile Audi 3 si apoi Audi 1 au fost scoase din cursa, ambele in urma unor accidente destul de urate. In ambele accidente au fost implicate masini Ferrari, care le-au taiat fata mult mai rapidelor masini Audi… si le-a aruncat in parapeti in trecerea prin niste viraje(Indianapolis si pe celalalt nu mi-l mai amintesc).

Audi 2 a fost haituit 12 ore de cele 3 Peogeut, insa au reusit sa se mentina, trupa nemteasca a mers precum un ceas elvetian. Atat soferii cat si echipa de mecanici au fost monumentali!

Desi sortii pareau potrivnici acesti oameni au castigat competitia de la Le Mans.

AUDI SPORT TEAM JOEST
DEU
AUDI R18 TDI
Marcel FÄSSLER
CHE
André LOTTERER
JPN
Benoit TRELUYER*
JPN

Tagged ,

8 thoughts on “Audi invinge la Le Mans si cu ajutorul Ferrari

  1. M-am uitat si eu la cursa.Ce pot sa zic…incredibil cum ruleaza Audi R18.Megea cu 300km/h fara probleme.Gj Audi pentru aceasta masina

  2. Am vrut si eu sa ma uit la cursa dar n-am apucat sa vad decat o bucata. Mie imi convine ca au castigat cei de la Audi.

    1. Si mie mi-ar placea sa ma dau cu un Audi. Domnii de la audi nu-mi dati si mie o masina in teste? Va fac reclama pe blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.