Fun

Sperietura

>Sa vedeti ce teapa mi-am luat astazi, vin de la facultate, ma schimb, vad ca laptopul colegului meu de camera e liber, ce-mi zic: “-sa intru putin, sa iau temperatura din spatiul online”. Intru eu pe un browser imi caut blogul citesc niste comentarii, dar asa fara sa ma conectez si porma incer sa ma conectez. Ii dau la user automat, scriu parola, nimic. Apare totusi “verificati daca username-ul sau parola sunt corecte”, mai incerc de cateva ori fara nici un succes. Daca am vazut ca nu merge la blog zic sa vad poate merge la mail, nimic, firar hai sa incerc sa vad mailu’ de yahoo daca merge, dar ce sa vad aparea acelasi lucru. Disperat imi incerc toate conturile la rand sa vad daca merg…Nimic! Ia nastere prima ipoteza mi-a spart cineva parola de mail si a aflat tot! Imi trec toate injuraturile prin minte.
Totusi cum sa fie posibil sa le afle chiar pe toate? Unele da au corelatie cu altele dar unele n-au corelatie cu nimic, sau chiar n-au relatii intre ele. Imi dau seama ca trebuie sa fi aparut o eroare, dar totusi nu mergea nimic.
Mi-am sters din memorie posibilitatea de a putea cineva sa-mi afle toate parolele. Zic sa mai fac o incercare cu mailul, si scriu frumos username-ul zic poate din automat sa nu-l ia gresit. Ce sa vezi era selectat “Caps Lock-ul” si din cauza asta nu imi lua in considerare parolele si fiindca ele sunt bloorate n-aveam cum sa imi  dau seama.
Aveti grija sa nu faceti ca mine…ca va zic din experienta, nu e ceva placut!

14 thoughts on “Sperietura

 1. >=))) Ce urat…sa sti ca si eu am patit odata asa…si nu-mi dadeam seama nici de cum ce are…in cele din urma am dat restart la pc si totul a revenit la normal. Si abea dupaceea mi-am amintit ca era setat Caps Lock :))

 2. >se mai intampla numai ca senzatia a fost ca si cum as fi piardut tot ce aveam, cam neplacuta experienta. Dar bine ca a fost doar "un vis urat".

 3. >daca iti zic ca m-au trecut fiori reci, ma crezi? bine o clipa dar a fost de ajuns

 4. >viata ta asa cum o sti era aproape de final … :))nho acum bine ca n-a fost nimic grav si vezi sa nu dai remember password cand intri de pe calculatorul altuia, ca asa au facut cativa prieteni d-ai mei si de vreo 2 ani le verific mailu constant :))

 5. >Am patit si eu… De atunci, cum apar erori, primul lucru pe care il fac este sa verific starea ,,caps lock" :)) Am avut si eu ceva emotii atunci.

 6. >Dar can scriai usernameul nu ai vazut ca e CAPS ON? 😛

  Oricum bine ca pana la urma a fost totul OK si nu te-a atacat nici un hacker. 🙂

 7. >Nu esti singurul caruia i s-a intamplat asa ceva. Bine ca ti-ai dat seama de faza si s-a terminat totul cu bine.

 8. >uite deja incet incet trebuie sa cauti tema noua asta e deja voturile sunt pentru schimbare vezi si tu ce scor e. :)) sti adresa nu? http://btemplates.com/ vezi ca au bagat teme noi si frumoase.

 9. >Dragut din partea ta sa ne avertizezi. Ar fi bine sa spunem toti cate o experienta de genul asta, am invata sa ne descurcam mai bine.

 10. >Vad ca e o patanie destul de intalnita din reactiile voastre, ceva banal e o problema complexa petru multi…
  @Bogdan Epureanu: am precizat ca dadeam automat, dadeam clic pe spatiul unde se scrie userul si aparea din memorie.
  @Zina : daca esti de acord tu si alti bloggeri sau "surferi ai internetului" facem o discutie pe tema asta, sa puteti aminti povestiri haioase sau nu din sfera virtuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.