apa, Fun

Simplu ca mersul pe apa

In clip este vorba despre adevaratul mers pe apa( apa fiind chiar H2O), nu o solutie lichida de amidon…
Mersul pe apa chiar este posibil, daca frecventa pasilor este destul de mare pentru a suporta greutatea corpului destul de mult. Fireste aici depinde si de stilul de mers, trebuie calcat in plin pentru a oferi o suprafata de contact cat mai mare, ca presiunea exercitata sa poata fi egala macar cu forta de greutate a corpului uman, pentru al putea tine la suprafata.

Incercam si noi la vara mersul pe apa?

Tagged , , , ,

31 thoughts on “Simplu ca mersul pe apa

 1. E vorba de ceva mai mult decat un simplu mers pe apa. E despre increderea in noi insine, despre concentrare si vointa, despre depasirea propriilor limite. Despre ce e omul in stare sa faca daca isi propune si crede cu adevarat ca poate reusi.

  1. Nice crezi ca e posibila levitatia? Mersul pe apa vedem cu ochii nostri, si pot sa bag mana in foc ca nu-i trucat!

   1. Mersul pe apa, spartul caramizilor cu capul, mersul in maini, …. si alte exemple, nu sunt pentru oricine. Necesita antrenament sustinut. Dar este posibila.
    Insa Levitatia nu. Acolo nu mai vorbim despre depasirea propriilor forte. Sa anulezi atractia gravitationala intr-un spatiu anume nu tine de muschi sau creier. Ci de tehnologie.

    1. Eu cred ca nu exista limite… nu pot sa explic fireste, dar sunt prea multe chestii care duc spre aceastra concluzie.

 2. Corupul uman este capabil de mult mai mult dect credem noi. Dreboie insa foarte mult exercitiu si concentrare/vointa.

 3. Deci ma simt absolut nevoit sa spun anumite chestii. Observand atitudinea in general, sunteti cam incuiati, si nu o spun cu rautate. Noi exploatam poate nici 2% din ce poate creierul uman. Creierul uman are capacitati la care nici nu poti visa. Si ceea ce a facut Einstein sau Newton sunt cateva exemple ca au depasit aceasta limita. Dar n-au depasit-o cu mult. Cei care o depasesc cu mult pot sa foloseasca telechinezia, DA, eu chiar cred ca se poate ! Inainte sa ma injurati toti ca sunt un fanatic mergeti prin manastirile shaolin din muntii Tibet…sa va intoarceti si sa vedeti ce-mi multumiti…pacat ca acele manastiri niciodata n-au putut fi gasite

  1. Tu ai fost in acele manastiri? Ei isi antreneaza si trupul din cate am vazut pe la discovery sau in filme… 🙂
   Sunt multe chestii ciudate in lumea asta, trist e ca noi nu putem sa le concepem chiar daca ele exista. Fireste ca si eu am reticente dar nu contest existenta unor oameni capabili de multe.

   Suntem paranoia!

   1. eh, cum ar fi peste ani de zile sa devina disciplina olimpica? Sa fim toti mosi si babe si sa discutam “mai tii minte, taica, cum vorbeam noi de asta in tinerete”? :)))

    1. Ma apuc sa ma antrenez :-P, si asa imi place apa :D.
     O sa le povestesti la nepoti, “da tataie un nebun avea un site pe net si a scris despre asta si eu am venit cu ideea prima data sa-l faca sport olimpic. Hai sa cautam poate nu si-a inchis blogul. Pato, parca ii zicea!”

 4. nu e vrajeala, si un var de+al meu facea asta acu 10-11 ani… numai ca la el nu venea televiziunea sa-l filmeze… o facea asa pt ca putea. alerga vreo 5-6 metri pe apa. e ceva deosebit sa vezi asta cu ochii tai

   1. Lacul Tabacariei este chiar la intrarea in Mamaia sau daca vrei mergem pe Siutghiol sa ne intrecem cu barcile de Formula 1

 5. Cel din partea stanga cum hoinaresti pe bulevardul din Mamaia este Siutghiolul. De bani ne descurcam noi cumva… Facem o campanie pe blogurile noastre 🙂

  1. nu stiam :-p…
   Daca-i asa poate ma sponsorizeaza sa imi deschid si vreo firma de proiectari dupa ce termin facultatea nenea astia cu bani 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.