Fun

Am sfeclit-o!

Daca aveti de gand sa mancati, va sfatuiesc sa mergeti la masa si sa nu cititi articolul decat dupa vreo ora, asta dupa ce ati mancat!

Se intampla acum cativa ani, intr-o vara cand…”am facut pe mine de frica”, aproape la propriu doar ca frica a venit dupa ce “am facut”, dar nu pe mine!
A fost ca intr-o scena din aceea de groaza, cu o tanara la toaleta, cand i se intampla un avort spontan. Totul era rosu…am crezut ca o sa mor.
Urma sa pun mana pe telefon, sa sun la 112 sa ma ia salvarea, cand m-au intrebat ai mei daca am mancat salata de sfecla rosie in ziua precedenta.
Raspunsul era pozitiv, cred ca mancasem atat la pranz cat si seara. Nefericita intamplarea.

De aici scena a luat nastare, de la o banala salata cu sfecla rosie fiindca oricum vara mananc numai fructe si legume cat mai putin prelucrate, salatele fiind la putere.
Niciodata pana atunci nu am avut vreo pasiune pentru sfecla rosie, iar daca cumva aparuse acea intamplare a avut rolul de ai pune capat.

Nu va speriati cand va apucati de vreun regim cu sfecla rosie! Eu am supravietuit, chiar si sperieturii.
Ca tot am vazut la zoso, mai bine incercati unul cu “viişine”:

5 thoughts on “Am sfeclit-o!

   1. Pacat, era mai tare daca incerca regimul :))
    Sfecla, eu mananc si acum facuta ca la copii. Pe razatoare, cu mar( si un pic de miere eventual daca nu e dulce), ghimbir si biscuiti.

    De cand am tot sapat sa-mi fac o tema calumea pentru blog mi s-au facut ochii ca la soim. E o chestie minora dar ar trebui sa scoti indentul de 15px si sa pui padding de 10px la #commentform textarea ca se duce textul in comment form pana in marginea din stanga cu exceptia primului rand. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *