Fun

Se poate si in Romania!

Nu prea am timp sa scriu multe, maine am ultima confruntare in “razboiul sesiunii”… dar vreau sa vedeti ca lucruri misto se pot face si in Romania.
Din pacate n-am asistat dar ma bucur ca se intampla…Puma Romania chiar se implica in evenimente misto!

Bravo!
Va las sa vedeti clipul cu ce s-a intamplat la ultimul eveniment Bucharest Skyline Creative Workshop, organizat de PUMA Social Store.

Tagged , ,

10 thoughts on “Se poate si in Romania!

  1. Si eu am ramas uimit cand am vazut primul eveniment din toamna. zici ca e dintr-o mare metropola din SUA 😀

 1. Cat de tare 😀 Mai rar vezi asa ceva. Ce fain ar fi sa se organizeze mai multe astfel de evenimente. Si nu numai de puma sau alte firme.

  1. Uite asta deja e al doilea eveniment cu multa lume de care stiu, pe care Puma Romania il organizeaza, se implica mult in ce inseamna prezenta in astfel de social workshop-uri

 2. Sunt unii chiar pun baza pe comunicare si evenimente. Puma e printre acestia. M-as bucura daca cat mai multi i-ar urma exemplul.

  1. Si eu, dar ma bucur totusi ca cineva are curajul sa dea startul de aia merita vorbit despre ispravi din astea… fiindca oamenii astia chiar merita!

 3. Chiar si dupa ce l-am vazut cap-coada mi-e greu sa cred ca se poate asa ceva in Romania 😀 Mi-as fi dorit sa iau parte, astfel de evenimente te scot din orice stare maai proasta.

  1. Mai crede-ma ca stiam de el, insa nu imi permit sa ajung oricand as vrea in Bucuresti…plus ca aveam examen a doua zi parca.
   Oricum sunt mandru ca oamenii astia aplica si in tara noastra ceea ce “vedem prin filme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.