Fun

Salvarea din criza

>

Cum credeti ca se gandeste romanul sa iasa din criza? Prin munca. Gresit!
El isi incearca norocul la toate concursurile sau jocurile de noroc cum ar fi loto, bingo, jocul la pariuri,cazinou, pacanele etc. Ce castiga el? Multi dintre voi ar spune ca experienta. Dar defapt pe langa acea “experienta” castiga si o mica/mare gaura in buget si traiesc cu speranta ca vor castiga, vad insa ca nu castiga mai incearca o data pana isi termina banii ca sigur daca vor castiga se vor simti ca tipul din imaginea alaturata, dar ei ajung sa nu mai aiba nici un ban si atunci recurg la imprumuturi la inceput mici, apoi din ce in ce mai mari mai castiga o suma insinifianta in comparatie cu ce a pierdut dar el se bucura ca si cand ar fi castigat o avere. Continua sa joace pana ajunge sa  se imprumute la camatari  aici apar problemele isi vand/pierd casa,masina si asa ajung niste “loseri” pierd in final totul, pana si familia si in cele din urma ajung niste boschetari.
Bine nu sunt toti la fel, dar totusi vedem multe cazuri, fiindca aceste jocuri devin un viciu la fel ca tigarile,drogurile. E bine sa gandim inainte de a face ceva, e ok sa joci o suma care sa zicem ca n-ai ce face cu ea, desi prin morala crestina este pacat sa joci la noroc.
Nu vedeti ca pe timp de criza astea sunt cele mai profitabile afaceri din romania? Care? Casele de pariuri, loteria romana, bingo. Au inceput sa apara multe altele ca ciupercile dupa ploaie, fiindca se folosesc de credulitatea jucatorilor disperati de saracie.
Sfatul meu este sa nu mai visati ca o sa aveti banii cu care o sa invartiti lumea peste noapte si sa incercati sa ii castigati cinstit prin munca, prin munca ai asigurat un venit sigur(aproape sigur ca in zilele noastre e mai greu nitel).
” Unii isi cauta averea intr-un baton de ciocolata”, trist e ca e adevarat nu e doar la misto.

3 thoughts on “Salvarea din criza

  1. >nu sunt deloc de acord cu articolul tau, este prea radiacal si probabil nici nu ai destula experienta sa vorbesti despre asa ceva. Intradevar cei mai multi, nu doar romanii, toti, spera ca se pot imbogatii peste noapte din jocuri de noroc si bineinteles ca se inseala, insa cei care ajung chiar sa-si distruga viata din cauza jocurilor de noroc sunt infinit de putini si de cele mai multe ori nu pariurile ii distrug ci alcoolul, situatia disperata in care se afla sau lipsa de autocontrol. Eu spun sincer ca am o oarecare experienta in domeniu si pana acum am reusit sa-mi pastrez controlul iar ca mine cunosc foarte multi. Sunt multi care practica jocurile de noroc precum un hobby.

  2. >poi atata timp cat ai un ban si chiar n-ai ce face cu el,nu e nici cea mai mica problema cum am zis, devine o problema cand intervine inconstienta (iti iei salariu sa zicem 500 de ron si te duci la pacanele sa ii faci 1500:)) si noarmal ii faci 0 RON.
    Chiar si ca hobby simti nevoia sa vezi ce ai facut daca ai un cont online la o casa de pariuri gen bwin,gamebokers etc. intri toata ziua sa mai pui in pariu si tot asa sa vezi rezultatul…e cam periculos! Dar da te simti si bine e ca atunci cand ii dai un card unei doamne si o lasi sa-si faca de cap intr-un mall!

  3. >Dorinta de a face bani rapid se vede in fiecare zi. De fapt, ce sa ne mai ascundem dupa deget, toti am vrea asta, dar nu se poate.
    In afara de exemplele tale, cazinori, pariuri,.. cate tepe nu se dau pe net datorita naivitatii celor care chiar cred ca vor castiga intr-un tremen scurt mii de lei sau euro, prin piramide financiare sau solutii ingenioase contra cost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.