Fun

Salam a facut accident in drum spre emisiunea lui Bendeac

In emisiunea “In puii mei” de pe data de 2.04.2011, Mihai Bendeac l-a jucat pe Florin Salam. A carui faima a ajuns si pe la BBC, insasi Goran Bregovici este mandru ca a putut colabora cu Florin Salam.
Emisiunea a fost de toata caterinca! Doar ca prestatia lui Mihai Bendeac nu prea a intrat bine in rolul personajului, din pacate. Nici la dedicatii nu prea se pricepea:((.
In schimb trupa lui Dan Bursuc a facut treaba buna si Sasha ala chiar a cantat bine, zici ca e ruda cu Connect-r. Daca n-ai sti ai zice ca-s frati, poate ca sunt ca nu m-am interesat.
Peransamblu a fost o emisiune interesanta, facand misto ca Salam si atunci cand vorbeste canta live, cu versuri gen:” Ati vazut ce numar avea acea masina?
Fara numar! Fara numar! Fara numar!…”
“Si-a venit o bunaciune /Asistenta de renume/ Sa creeze tot confortul/ Sa se simta bine mortul”
Si dansul asistentei te da pe spate:))!

Bendeac a fost tare slab la faza asta. Mihai mai exerseaza, poate ceva lectii de canto nu ti-ar strica!

21 thoughts on “Salam a facut accident in drum spre emisiunea lui Bendeac

  1. iti dai seama ca versurile sunt gandite, ma gandesc eu de cei care au regizat treaba… daca nu chiar de Bendeac! si au fost interpretate destul de ok.

 1. Vazusem si eu parte asta acum 2 zile :)) Cred ca au exagerat putin. Au lungit maneaua aia si la un moment dat nu mai suportam :))

  1. la faza cu asistenta:)) se repeta cam mult dar fara numar fara numar fara numar e belea:))

 2. Cum ar fi sa mergi ca tot omu’ la primiri urgente si sa dai peste Salam si Dan Bursuc acolo? “Pentru domnu’ doctor Mitica Trancalau, de la ORL, 2 milioane, traiasca stetoscopu’ lui…. i-auzzziii….Nasu’,gatu’ si urechea/ Le rezolva Trancalau/ De simti ca te-apuca benga/ Te face bine cand ti-e rau…. si de la paralizatu’ din salonu’ 9 3 milioaneeeee….” :))

  1. ar fi ceva:))sa faci o cantare la o nastere cred ca ar fi ideal:), pentru moasa de la proaspatul tatic 2 milioane… dai dedicatii cu dedicatii la toata maternitatea!

  1. cine Salam? Ei, dar cum poti sa vrei raul cuiva?
   Oricum e un pamflet si titlul meu ca si accidentul, de fapt el a fost singurul martor al accidentului, dar eu am pus un titlu de ziarist!

   1. Deci el a fost si accidentatul si martorul. Oricum nu prea imi place emisiunea mentionata de tine.

 3. :)) Bendeac are voce destul de buna,dar daca asta trebuia sa interpreteze,s-a coborat la nivelul lui Salam :))

 4. Nu agreez nici omul si nici actorul Bendeac, daca poti sa crezi, nu am urmarit niciodata emisiunea la care faci referire in articol. 🙁

  1. sincer sa fiu nici eu nu urmaresc emisiunea, iar Bendeac mi se pare un actor destul de mediocru dar bine promovat. Dar asta mi-a atras atentia in mod special are haz mai, recunoaste! Sau nu-ti placea cum se bataia asistenta

Leave a Reply

Your email address will not be published.