Fun

Romanii au talent

Astazi luni, 25 aprilie 2011, a doua zi de Paste ora 20:30 pe Protv va avea loc finala competitiei Romanii au talent, care ii are drept concurenti pe:

1.Tutu Adrian
2. Trupa Balance
3. Emil si Viorica Luca
4.
Narcis Iustin Ianau
5. Cristina si Alina
6. Clubul Sportiv Akikai
7. Stefan Florescu
8. Cosmin Agache
9. Rebeca Neacsu
10. Valentin Dinu
11. Luca Valentin
12. Felea Madalina (Medeea)

Favoritul meu este Tutu Adrian rapperul din Constanta sper ca el sa castige banii fiindca cred ca are nevoie de ei mai mult ca oricare altul.
imagine via

25 thoughts on “Romanii au talent

 1. Narcis Iustin…spre el inclin eu. Cu toate ca nu prea am urmarit emisiunea. Mai mult stirile de dupa :))

 2. va fi o lupta stransa si cred ca va castiga cineva care canta nu stiu cine o sa vedem…

  1. tipul cu mingea a fost o deziluzie totala, totusi nu stiu cum de a castigat semifinala… fiindca si atunci mi s-a parut prea tras de mot!

 3. greu de spus cine o sa castige, toti concurentii sunt talentati 😉
  astept finalul cu sufletul la gura 🙂

 4. Hai ca-mi place cum gandesti. Vrei sa castige cel care are mai multa nevoie de bani, nu cel care merita cu adevarat.

   1. CApitane stii ceva uneori trebuie sa mai gandesti si cu inima mai ales in zile precum astea(de Paste)… el saracul nu avea pe nimeni de asta trebuia sa castige banii, restul aveau macar un gand bun, o un suflet care sa-i insufle sa ii ajute sa ii incurajeze, e mare lucru sa ai parinti. Si sincer e un talent sa razbesti in viata fara a fi ajutat cat de putin de cineva, chiar daca nu crezi ca parintii nu au facut mare lucru pentru tine ei bine acel ajutor oricat de insignifiant ar fi parut ala conta mult.
    Celalati au castigat mai mult decat si-ar fi dorit si-au facut un nume, publicitate si daca se tin oamenii ii vor cauta trebuie doar sa munceasca, nu e totul doar de talent! Ce vroiai sa castige BALANCE ai vazut ce au zis ca ei ofereau showuri pe vase de croaziere, crezi ca erau platiti necorespunzator cu prestatia lor? Ei doar au vrut sa devina cunoscuti si in tara pentru a nu mai fi nevoiti sa stea probabil departe de casa( e doar parerea mea). Am tot respectul pentru munca lor si a celorlalti.

 5. Este interesant, cum se schimba interesul poporului fata de unele emisiuni. Cand era bingo-ul la moda toata luma se uita la nu stiu cate emisiuni cu bingo…..Cand erau la moda emisiunile de cultura generala, cu concurentii la pupitre, erau nu stiu cate emisiuni din astea. Acum toata lumea vrea voci, talente, jurizati.

 6. Vasile, nu vreau să te supăr, dar atunci trebuia să-i zică “Românii au nevoi” !

  1. Zina e un talent sa razbesti in viata fara ajutor! citeste mai multe putin mai sus la ce i-am scris lui Capitanu’.

 7. Chiar că a fost o minune. Nu mă aşteptam să câştige rapperul! Cred că sinceritatea lui a prins bine la public!

 8. Imi pare bine ca a castigat Tutu Adrian, era si favoritul meu. Faptul ca este compozitor, textier si cantaret, cred ca este un talent mai mare decat vocea lui Narcis Nanau. Peste 2-3 ani, vocea asta a lui Nanau s-ar putea sa nu mai existe deloc…

  1. Daca lucreaza in acei 2-3 ani, canto si alte alea va ajunge mare fiindca deja are o imagine creata trebuie doar sa confirme!

 9. mai bine ca a castigat tutu ,decat tranxesualu ala cu ochelari :)) iustin ala,bv lui

 10. Eu mă bucur că a câştigat Ţuţu. Chiar nu mă aşteptam ca un rapper-aş să ajungă atât de departe în competiţie, darămite să mai şi câştige. Are versuri foarte bine gândite, mi-a plăcut.

 11. Pato,totuși emisiunea se numește Românii au talent,nu Românii au nevoie de bani. Nu am votat,deci nu voi comenta,dar de departe cel mai bun a fost Narcis, Țuțu ăsta a avut 2 melodii care mi-au plăcut,dar în finală a fost mai slăbuță melodia. Oricum bravo lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *