Fun

Reclame pe You Tube

>Vad ca au inceput sa prinda si la noi,la romani, reclamele pe You Tube. Este un lucru bun zic eu, fiindca regizorii pot nu mai sunt ingraditi de acel timp in care trebuie sa se rezume clipul in grila televiziunilor.
Mie mi-a placut mai mult clip-ulde mai jos, am vazut ca cei de la Praktiker au pentru fiecare gama de produse cate unul,fiindca ultima faza e chiar bestiala in caz ca va puteti inchipui ce ar fi urmat dupa ce nenea ala si-ar fi facut nevoile in baia din casa aKA sauna.Si faza cu femeile nemultumite de orice incercare a barbatilor de a le face pe plac, adica omul s-a chinuit sa modifice baia intr-un centru spa si ea aproape si-a pus mainile in cap? Nerecunoscatoare femeile astea .
Ce sa zic? Actorii nu mi se par ca nu inspira prea multe, alegerea lor putea fi una mai de calitatea, dar ma gandesc ca au avut un buget redus si s-au orientat dupa moto-ul “in vreme de criza…preturi de criza”.
Nu stiu cati cumparatori vor atrage cu aceasta incercare de marketing, dar cert este ca au dat startul la astfel de campanii publicitare si sunt convins ca vor mai fi multi care le vor urma exemplul.

6 thoughts on “Reclame pe You Tube

  1. >e amuzanta reclama, dar nush cata reclama le trebuie celor de la Praktiker, ei au dovedit demult ca sunt de departe cei mai buni din Romania la domeniul lor. Am fost la 6 Practiker-uri diferite din Romania (iti vine sa crezi… 🙂 ) si peste tot era lume multa si atmosfera placuta. Praktiker si Ikea rulez forever 🙂

  2. >da si mie mi se pare ca sunt profesionisti, si sunt genul ala de vanzatori dornici sa iti explice si mai vezi mosuleti din aia care nu prea pricep si au astia atata rabdare ca o mai fac o data:)) prin alte parti le explica odata vede ca nu intelege si isi vede de treaba aproape jignit

  3. >Cu reclamele astea e un concurs daca nu ma insel. Scri pe blog/site ceva pareri, pui link si te-ai inscris, dar e de ceva vreme, cred ca e aproape de final. pareri despre praktiker nu am ca nu am intrat in viata mea intr-un magazin de-al lor.

  4. >@Giacom0: da ai dreptate este vorba de un concurs care expira pe 01 Octombrie 2010 , mi-am zis sa incerc ca oricum n-am castigat nimic niciodata asa le-as face o bucurie parintilor daca as castiga, ca au avut atata rabdare cu mine!
    Plus ca mi-a placut reclama asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.